Ταξιδιωτικό Πρακτορείο - Vrakas Travel

Αναζήτηση
Μετάβαση στο περιεχόμενο

Κύριο Μενού

ΣΥΡΟΣ 2018

ΑΓ.ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ 2018

15-17/6/19                                                         3 ΗΜΕΡΕΣ


Σύρος
Η πρωτεύουσα των Κυκλάδων
ΣΑΒΒΑΤΟ : Συγκέντρωση το πρωί στο λιμάνι του ΠΕΙΡΑΙΑ , επιβίβαση στο πλοίο και απόπλους για ΣΥΡΟ Άφιξη στην ΕΡΜΟΥΠΟΛΗ και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Χρόνος ελεύθερος για γεύμα προαιρετικά και ξεκούραση. Το απόγευμα βόλτα γνωριμίας με την πρωτεύουσα της Σύρου χτισμένη και αυτή όπως η Άνω Σύρος αμφιθεατρικά με νεοκλασικά κτίρια και αρχοντικά που ξεκινούν από τους δύο λόφους και κατεβαίνουν ως το λιμάνι. Εντυπωσιακή πόλη με την πλακόστρωτη πλατεία Μιαούλη και το Δημαρχείο της σε σχέδια του ΤΣΙΛΕΡ , τον ανδριάντα του Μιαούλη και τους φοίνικες. Η ορθόδοξη εκκλησία της Ανάστασης με τον γαλάζιο τρούλο δεσπόζει ψηλά στο λόφο, με εκπληκτική θέα στην πόλη και στο πέλαγος. Το βράδυ προαιρετική διασκέδαση και διανυκτέρευση.
ΚΥΡΙΑΚΗ: Πρωινό και ξεκινάμε για το γύρο του νησιού. Στη διαδρομή μας θα δούμε όλα τα παραλιακά χωριά της Σύρου ξεκινώντας από το γραφικό ΜΕΓΑ ΓΙΑΛΟ ,την ΠΟΔΕΙΔΩΝΙΑ (η χιλιοτραγουδισμένη ΝΤΕΛΑ ΚΡΑΤΣΙΑ ) που είναι η ωραιότερη περιοχή με γραφική ακρογιαλιά, θαυμάσιες νεοκλασικές βίλες και μεγάλους κήπους, τον ΦΟΙΝΙΚΑ με όμορφη μικρή αμμουδιά και τον ΓΑΛΗΣΣΑ , (τραγουδισμένο από το Βαμβακάρη με τη «Φραγκοσυριανή») από τα ωραιότερα θέρετρα, κατάφυτο με πολλά νερά. Τελευταίο παραθαλάσσιο χωριουδάκι το ΚΙΝΙ με νερά, κήπους, κυκλαδίτικη αρχιτεκτονική και μια γραφική παραλία που θα έχουμε χρόνο για μπάνιο και γεύμα.Τελειώνουμε το γύρο του νησιού και καταλήγουμε στην ΑΝΩ ΣΥΡΟ χτισμένη αμφιθεατρικά στο λόφο του Σαν Τζώρτζη με την ομώνυμη Καθολική Μητρόπολη του ΑΓΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ . Επίσκεψη στη Μητρόπολη, στο ιστορικό  αρχείο , στα καθολικά μοναστήρια των Ιησουητών και των Καπουτσίνων, την«πιάτσα» και το Λαογραφικό Μουσείο. Επιστροφή στην Ερμούπολη.Διανυκτέρευση.
ΔΕΥΤΕΡΑ:Πρωινός και ελεύθερος χρόνος στην ΕΡΜΟΥΠΟΛΗ για μια τελευταία βόλτα σε αξιοθέατα όπως το Βιομηχανικό Μουσείο Σύρου που στεγάζει τη βιομηχανική και ναυπηγική ιστορία του τόπου αλλά και το εντυπωσιακό Θέατρο Απόλλων,έμβλημα της πολιτιστικής και οικονομικής ανάπτυξης του νησιού το 19οαι.Παραμονή για γεύμα και στη συνέχεια ελεύθερος χρόνος στη πόλη μέχρι την επιβίβαση μας στο πλοίο και τον απόπλου για το λιμάνι του ΠΕΙΡΑΙΑ .Τιμή :  165,00 €  κατ άτομο σε δίκλινο δωμάτιο
Τιμή :210,00 €   μονόκλινο


ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:Εκδρομές - μεταφορές με πολυτελές πούλμαν σύμφωνα με το πρόγραμμα,ακτοπλοϊκα εισιτήρια οικονομικής θέσης ΠΕΙΡΑΙΑ- ΣΥΡΟ & αντίστροφα,2 διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχείο 3* στην Ερμούπολη,πλούσιο πρωινό μπουφέ καθημερινά,φόρος διαμονής (άρθρο53 v.4389/16),Αρχηγός/συνοδός,ΦΠΑ.

 
Επιστροφή στο περιεχόμενο | Επιστροφή στο κύριο μενού