Ταξιδιωτικό Πρακτορείο - Vrakas Travel

Αναζήτηση
Μετάβαση στο περιεχόμενο

Κύριο Μενού

ΠΥΛΟΣ 2018 2ΗΜ

25η Μαρτίου 2018

24-25/03/18                                                                                                                                                                                       2 ΗΜΕΡΕΣ2ήμερο

                                                                                                
                                                        στον Όρμο Ναυαρίνου


ΠΥΛΟΣ-ΜΕΘΩΝΗ-ΚΟΡΩΝΗ
ΚΑΛΑΜΑΤΑ-ΣΤΟΥΠΑ-ΚΑΡΑΔΑΜΥΛΗ-ΓΥΘΕΙΟ


ΣΑΒΒΑΤΟ :
Αναχώρηση 07.30πμ από ΠΕΙΡΑΙΑ
και 07:50πμ από ΑΘΗΝΑ για ΑΡΤΕΜΗΣΙΟ   στάση και από εκει   για   τη χερσόνησο της Πυλίας με  πρώτο σταθμό  τη «μεσαιωνικη αρχόντισσα» ΚΟΡΩΝΗ που γοητεύει τον επισκέπτη με τα στενά και ανηφορικά της δρομάκια που θυμίζουν νησιώτικα καντούνια αλλα και με το περίφημο Ενετικό της κάστρο.Στη συνέχεια μέσω ΦΟΙΝΙΚΟΥΝΤΑΣ για την γραφική κωμόπολη ΜΕΘΩΝΗ που διατηρεί αναλλοίωτες βενετσιάνικες επιρροές .Παραμονή για γεύμα  και στη συνέχεια για ΠΥΛΟ.Αφιξη στην όμορφη αμφιθεατρική πόλη που θυμιζεί νησί στο νότιο άκρο του κόλπου του ΝΑΥΑΡΙΝΟΥ .Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.
ΚΥΡΙΑΚΗ : Μετά το πρωινό θα επισκεφθούμε το  Κάστρο της πόλης. Εν συνεχεία για ΚΑΛΑΜΑΤΑ, επίσκεψη στην εκκλησία της ΥΠΑΠΑΝΤΗΣ και τη Μονή Καλογραιών και υστερα για   όμορφη διαδρομή μεσα από τις παραλιακές ΣΤΟΥΠΑ και ΚΑΡΔΑΜΥΛΗ για να οδηγηθούμε στο γραφικό ΓΥΘΕΙΟ όπου και παραμονή για γεύμα. Κατόπιν για ΣΠΑΡΤΗ ΤΡΙΠΟΛΗ, ΙΣΘΜΟ στάση, ΑΘΗΝΑ/ΠΕΙΡΑΙΑ..

Τιμή :   60,00       €  κατ άτομο σε δίκλινο δωμάτιο
Τιμή :   75,00      € μονόκλινο

Περιλαμβάνονται:
Μετάβαση και επιστροφή με πολυτελές πούλμαν, 1 διανυκτέρευση με 1 πρωινό σε ξενοδοχείο 3* στη Πύλο,Αρχηγος-Συνοδός, ΦΠΑ.

*Δεν περιλαμβάνεται ο φόρος διανυκτέρευσης

 
Επιστροφή στο περιεχόμενο | Επιστροφή στο κύριο μενού