Ταξιδιωτικό Πρακτορείο - Vrakas Travel

Αναζήτηση
Μετάβαση στο περιεχόμενο

Κύριο Μενού

ΜΗΛΟΣ 2018

ΑΓ.ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ 2018

15-17/6/19                                                                                     3 ΗΜΕΡΕΣΜ Η Λ Ο Σ

Το νησί της Αφροδίτης!!


ΣΑΒΒΑΤΟ: Συγκέντρωση νωρίς το πρωί στο λιμανι του ΠΕΙΡΑΙΑ,επιβίβαση στο πλοιο και μετάβαση στο  νησι της Αφροδίτης, την όμορφη ΜΗΛΟ. Αφιξη στο λιμάνι της ΜΗΛΟΥ, τον ΑΔΑΜΑΝΤΑ που είναι από τα μεγαλύτερο φυσικό λιμάνια  του Αιγαίου και αναχώρηση για ΣΑΡΑΚΗΝΙΚΟ μικρή στάση για φωτογραφίες στο σεληνιακό τοπίο με τα ολόλευκα βράχια και τις σπηλιές. Συνεχίζουμε για ΑΠΟΛΛΩΝΙΑ, όμορφο παρεθεριστικό κέντρο στο βορειοαναταλικό άκρο του νησιού, με πολλά ταβερνάκια όπου  μπορείτε να δοκιμάσετε μια από τις σπεσιαλιτέ του νησιού, τα πιτταράκια και να απολαύσετε το ουζάκι σας πλάι στην θάλασσα. Επιστροφή στον ΑΔΑΜΑΝΤΑ. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο.Για το βράδυ προτείνουμε προαιρετικά δείπνο στην όμορφη ΤΡΥΠΗΤΗ, το «μπαλκόνι» όπως χαρακτηρίζετε από πολλούς,  με υπέροχη θέα στον όρμο της ΜΗΛΟΥ. Επιστροφή στον ΑΔΑΜΑΝΤΑ. Διανυκτέρευση.

ΚΥΡΙΑΚΗ: Μετά το πρωινό επίσκεψη στο Μεταλλευτικό Μουσείο του ΑΔΑΜΑΝΤΑ που προβάλλει την μεταλλευτική ιστορία του νησιού με εργαλεία εξόρυξης, πετρώματα, ορυκτά και χάρτες. Σε μικρή αίθουσα του προβάλλεται βίντεο που αναφέρεται στην ζωή των παλαιών μεταλλορύχων. (Είσοδος δωρεάν). Εν συνεχεία για την πρωτεύουσα του νησιού, την ΠΛΑΚΑ όπου θα επισκεφθούμε το Λαογραφικό και Αρχαιολογικό Μουσείο. Επειτα θα επισκεφθούμε τις Κατακόμβες του νησιού, στο Αρχαίο θέατρο και στο σημείο όπου βρέθηκε το άγαλμα της Αφροδίτης. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Το απόγευμα  αναχώρηση για το κάστρο της ΠΛΑΚΑΣ. Ο λοφος του κάστρου με το μαγευτικό ηλιοβασίλεμα, οι εκκλησίες, τα κατάλευκα σπίτια και τα γραφικά σοκάκια συνθέτουν μια όμορφη εικόνα της ΠΛΑΚΑΣ, που αγναντεύει από ψηλά το πέλαγος. Θα δούμε  την εκκλησία της ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΤΗΣ ΚΟΡΦΙΑΤΙΣΣΑΣ και την εκκλησία της ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΙΣΤΡΑΣ με μοναδική θέα στο πέλαγος. Επιστροφή στον ΑΔΑΜΑΝΤΑ.Το βράδυ μπορείται να διασκεδάσετε στο πανηγύρι που διοργανώνεται στον ΑΔΑΜΑΝΤΑ για την εορτή της ΑΓΙΑΣ ΤΡΙΑΔΑΣ, με χορό, τραγούδι και δωρεάν φαγητό. Διανυκτέρευση.
ΔΕΥΤΕΡΑ:Μετά το πρωινό αναχώρηση για την παραλία του ΠΡΟΒΑΤΑ  παραμονή. Εν συνεχεία για ΠΑΛΙΟΧΩΡΙ παραμονή για μπάνιο και γεύμα στην όμορφη παραλία. Επιστροφή στον ΑΔΑΜΑΝΤΑ, επιβίβαση στο πλοίο και μετάβαση στον ΠΕΙΡΑΙΑ.

Τιμή : 170,00 € κατ άτομο σε δίκλινο  δωμάτιο
Τιμή : 210,00 € σε μονόκλινο

Περιλαμβάνονται:Εισιτήρια πλοίου επιβατών ΠΕΙΡΑΙΑ-ΜΗΛΟ-ΠΕΙΡΑΙΑ σε οικονομική θέση, 2 διανυκτερεύσεις με πρωινό  ,το τοπικό λεοφωρείο για τις εκδρομές στην ΜΗΛΟ,φόρο διαμονής(άρθρο53 – v.4389/16),αρχηγός/συνοδός,Φπα


 
Επιστροφή στο περιεχόμενο | Επιστροφή στο κύριο μενού