Ταξιδιωτικό Πρακτορείο - Vrakas Travel

Αναζήτηση
Μετάβαση στο περιεχόμενο

Κύριο Μενού

ΠΑΣΧΑ MEDITERRANEAN 2019

ΠΑΣΧΑ 2019

26-29/04/19                                                                                                4 HMΕΡΕΣ


Μοναδικό Πάσχα        
στη πολυτέλεια του Mediterranean Princess 4*
με ημιδιατροφή από 180€

ΠΑΛΑΙΟΣ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑΣ-ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΑΜΠΕΛΑΚΙΑ-ΜΟΝΗ ΔΙΟΝΥΣΙΟΥ


                                                                                                                                                                

Μ.ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ:
Αναχώρηση 07:30πμ. από ΠΕΙΡΑΙΑ και 07:50 ΑΘΗΝΑ για ΛΑΜΙΑ (Ε.Ο.)στάση και στη συνέχεια διασχίζοντας την κοιλάδα των Τεμπών κατευθυνόμαστε προς τον παραδοσιακό οικισμό του Παλαιού Παντελεήμονα όπου με πανοραμική θέα σε ένα από τα ταβερνάκια της περιοχής θα γευματίσουμε.Κατόπιν για παραλία ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ,άφιξη και τακτοποίηση στο πολυτελές ξενοδοχείο μας. Το βράδυ παρακολούθηση της περιφοράς του Επιταφίου και στη συνέχεια δείπνο σε πλούσιο μπουφέ με νηστίσιμα και μη νηστήσιμα εδέσματα. Διανυκτέρευση.
Μ.ΣΑΒΒΑΤΟ: Μετά το πρωινό αναχωρούμε για ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ξεκινώντας την  περιήγηση μας στη πόλη όπου αρχικά θα επισκεφτούμε τον πολιούχο Αγ.Δημήτριο,τον Λευκό Πύργο,την Πάνω Πόλη,το Επταπύργιο και θα έχουμε χρόνο να περπατήσουμε στην πρόσφατα διαμορφωμένη Νέα παραλία της πόλης.Το μεσημέρι ελεύθερος χρόνος στη πόλη για γεύμα και αγορές στο εμπορικό της κέντρο ενώ το απόγευμα θα επιστρέψουμε στο ξενοδοχείο μας.Το βράδυ παρακολούθηση της τελετής της Αναστάσεως και στη συνέχεια Αναστάσιμο δείπνο . Διανυκτέρευση.
ΚΥΡΙΑΚΗ ΠΑΣΧΑ: Μετα το πρωινό μας  ελεύθερος χρόνος και μετά τις 11 ξεκινάει το πασχαλινό γλέντι συνοδεία μουσικής και αρχικά με τους παραδοσιακούς ουζομεζέδες  ενώ το αναστάσιμο τραπέζι  μας θα  το απολαύσουμε   σε πλούσιο μπουφέ με παραδοσιακά Πασχαλινά εδέσματα στον χώρο του εστιατορίου μας .Το απόγευμα πραιρετική βόλτα στην Ολυμπιακή Ακτή. Διανυκτέρευση.
ΔΕΥΤΕΡΑ
: Μετά το πρωινό   αναχώρηση για  ΛΙΤΟΧΩΡΟ και την ιστορική ΜΟΝΗ ΔΙΟΝΥΣΙΟΥ η οποία   απετέλεσε σημαντικο οικονομικο και πνευματικο κέντρο κατά τη διάρκεια της Τουρκοκρατίας.Έπειτα για τον παραδοσιακό οικισμό ΑΜΠΕΛΑΚΙΑ γνωστό για τα εντυπωσιακά αρχοντόσπιτα όπως αυτά των ΣΒΑΡΤΣ και ΕΥΘΥΜΙΑΔΗ δείγμα αλλοτινής οικονομικής άνθησης .Στη γραφική πλατεία του χωριού με τον χαρακτηριστικό πλάτανο θα έχουμε παραμονή για γεύμα και το απόγευμα επιστροφή με ενδιάμεση στάση στην ΛΑΜΙΑ (Ε.Ο.)  σε  ΑΘΗΝΑ/ΠΕΙΡΑΙΑ.

Τιμή    180,00  €  κατ άτομο σε δίκλινο
Τιμή    240,00  €  μονόκλινο

*Τιμή  early booking για κρατήσεις μέχρι 15/03 με προκαταβολή 50% και για περιορισμένο αριθμό θέσεων μετά την συγκεκριμένη ημερομηνία θα υπάρξει αύξηση τιμής (+20,00€):    


Περιλαμβάνονται: Μετάβαση και επιστροφή με πολυτελές πούλμαν,3 διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο Μediterranean  Princess 4* με ημιδιατροφή σε μπουφέ,(3 πρωινά+3 γεύματα-Μ.Παρασκευή δείπνο,Αναστάσιμο δείπνο, Πασχαλινό γεύμα), πασχαλινό  καλωσόρισμα στο δωμάτιο με αυγά, τσουρέκι και λαμπάδες,φόρος διαμονής ,  αρχηγός συνοδός ,Ασφάλεια αστικής  & επαγγελματικής  ευθύνης, φπα.Η έγγραφη  στις εκδρομές του γραφείου μας συνεπάγεται την αποδοχή των γενικών όρων συμμετοχής  (εδώ) και την υπογραφή της σύμβασης ταξιδίου.

 
Επιστροφή στο περιεχόμενο | Επιστροφή στο κύριο μενού