Ταξιδιωτικό Πρακτορείο - Vrakas Travel

Αναζήτηση
Μετάβαση στο περιεχόμενο

Κύριο Μενού

ΜΑΝΗ 2019

25η Μαρτίου 2019

23-25/3/19                                                                                                                                                     3 ΗΜΕΡΕΣ3ήμερο στη γή της ΠέτραςΣΠΑΡΤΗ ΜΥΣΤΡΑΣ ΜΟΝΗ  ΤΕΣΣΑΡΑΚΟΝΤΩΝ
ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΑ ΑΡΕΟΠΟΛΗ-ΣΠΗΛΑΙΑ ΔΥΡΟΥ-ΓΥΘΕΙΟ
ΣΑΒΒΑΤΟ  : Αναχώρηση 07.30πμ. από ΠΕΙΡΑΙΑ και 07:50 από ΑΘΗΝΑ για ΑΡΤΕΜΗΣΙΟ στάση  και μέσω του νέου αυτοκινητοδρόμου για την ιστορική(1305) Μονή Τεσσαράκοντων μαρτύρων η οποία είναι κτισμένη σε μία περιοχή με σπάνιο φυσικό κάλλος στα πρότυπα μοναστικής πολιτείας.Κατόπιν  θα επισκεφτούμε την επιβλητική  καστροπολιτεία του Μυστρά,συμβολο της βυζαντινής αυτοκρατορίας και έδρα του περίφημου Δεσποτάτου της Ηπείρου.Παραμονή για γεύμα και στη συνέχεια για ΣΠΑΡΤΗ.Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο .Δείπνο.Διανυκτέρευση.
ΚΥΡΙΑΚΗ: Μετά το πρωινό αναχώρηση για ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΑ, γνωστή και ως Μαλβάζια από την εποχή των Φράγκων που ήταν ανάμεσα στους λαούς που διαφέντεψαν ιστορικά τον περίφημο Βράχο.Επίσκεψη στη μεσαιωνική καστροπολιτεία  που εντυπωσιάζει με τις βυζαντινές εκκλησίες και τα στενά λιθόστρωτα δρομάκια που οδηγούν στη κορυφή του φρούριου με τη μοναδική θέα στο Μυρτώο Πέλαγος.Επιστροφή στη νέα  πόλη και  παραμονή για γεύμα. Κατόπιν επιστροφή στη ΣΠΑΡΤΗ.Δειπνο,διανυκτέρευση.
ΔΕΥΤΕΡΑ: Μετά το πρωινό αναχώρηση για επίσκεψη στην ΑΡΕΟΠΟΛΗ ,πρωτεύουσα της Μέσα Μάνης και ένας καλοδιατηρημένος οικισμός με πέτρινα σοκάκια που φέρουν ζωντανά τα ίχνη της αίγλης του παρελθόντος, με επιβλητικά πυργόσπιτα, και πετρόχτιστους ξενώνες.Κατόπιν για ΔΥΡΟ για επίσκεψη στα περίφημα Σπήλαια τα οποία εξερευνήθηκαν συστηματικά από τους σπηλαιολόγους Iωάννη και Άννα Πετροχείλου και στην εποχή μας το γνωστό μήκος τους ξεπερνά τα 14 χιλιόμετρα. Συνεχίζουμε για  το γραφικό ΓΥΘΕΙΟ με την όμορφη παραλία του όπου και παραμονή για γεύμα και ύστερα για ΣΠΑΡΤΗ, ΤΡΙΠΟΛΗ, ΙΣΘΜΟ στάση και στη συνέχεια ΑΘΗΝΑ/ΠΕΙΡΑΙΑ.

Τιμή :   140 ,00 € κατ΄άτομο στο δίκλινο δωμάτιο
Τιμή :   180 ,00 € μονόκλινο

Περιλαμβάνονταιι:Μετάβαση και επιστροφή με πολυτελές πούλμαν, 2 διανυκτερεύσεις  στο ξενοδοχείο ΔΙΟΣΚΟΥΡΟΙ 3*, 2 δείπνα,2  πρωινά μπουφέ,φόρος διαμονής, αρχηγός/συνοδός,
Ασφαλεια αστικής  & επαγγελματικής  ευθύνης, Φπα.

 
Επιστροφή στο περιεχόμενο | Επιστροφή στο κύριο μενού