Ταξιδιωτικό Πρακτορείο - Vrakas Travel

Αναζήτηση
Μετάβαση στο περιεχόμενο

Κύριο Μενού

AMALIA 2019

ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2019

13 -14/4/19                                                                                                                                         2 ΗΜΕΡΕΣ
                                                                        
                                                                                        


Μοναδική προσφορά

στο πολυτελές

HOTEL AMALIA  
4*ΛΙΜΝΗ ΠΛΑΣΤΗΡΑ -ΜΟΝΗ ΚΟΡΩΝΗΣ

ΕΛΑΤΗ-ΠΕΡΤΟΥΛΙ-ΜΕΤΕΩΡΑΣΑΒΒΑΤΟ: Αναχώρηση 0
8.00πμ. από ΠΕΙΡΑΙΑ 08:20 από ΑΘΗΝΑ για(Ε.Ο.)στάση, ΚΑΡΔΙΤΣΑ  και από εκει επίσκεψη στην εντυπωσιακή Μονή ΚΟΡΩΝΗΣ που  από υψόμετρο 800μ. στέφεται στον θεσσαλικό κάμπο στάση και εν συνεχεία για το γύρο της τεχνητής  λίμνης  ΠΛΑΣΤΗΡΑ-χτισμένη σε υψόμετρο 1.000μ-με πρώτη στάση για γεύμα στην πλάζ ΛΑΜΠΕΡΟΥ.Κατόπιν για φράγμα στάση, ΝΕΟΧΩΡΙ στάση στο όμορφο χωριό που βρίσκεται απλωμένο σε καταπράσινη περιοχή,με υπέροχη θέα στην λίμνη.Επειτα για ΠΕΖΟΥΛΑ, ΚΑΡΔΙΤΣΑ, και από εκει για την περιοχή των  ΜΕΤΕΩΡΩΝ. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο.Δείπνο.Διανυκτέρευση.

ΚΥΡΙΑΚΗ: Μετά το πρωινό αναχώρηση για το μεγαλύτερο, μετά το ΑΓ.ΟΡΟΣ, μοναστηριακό συγκρότημα στον ελλαδικό χώρο με παγκόσμια ακτινοβολία,τα ΜΕΤΕΩΡΑ. Επίσκεψη στην Μονή ΑΓ.ΣΤΕΦΑΝΟΥ. Συνεχίζουμε περνώντας την  όμορφη ΠΥΛΗ χτισμένη στα ριζά της ΠΙΝΔΟΥ ανάμεσα στο ΓΚΟΥΡΑ και τον ΚΟΖΙΑΚΑ, και καταλήγουμε στην  ΕΛΑΤΗ, ΠΕΡΤΟΥΛΙ, ΝΕΡΑΪΔΟΧΩΡΙ στάση και επιστροφή στην ΕΛΑΤΗ, όμορφο ορεινό χωριό χτισμένο αμφιθεατρικά μέσα σε δάσος από έλατα, για γεύμα. Εν συνεχεία για ΤΡΙΚΑΛΑ, ΔΟΜΟΚΟ, ΛΑΜΙΑ (Ε.Ο.)στάση και επιστροφή σε ΑΘΗΝΑ/ΠΕΙΡΑΙΑ.

Τιμή:  80,00 € κατ’ άτομο σε δίκλινο δωμάτιο
Τιμή:  1
05,00 € μονόκλινο

Περιλαμβάνονται:
Μετάβαση και επιστροφή με πολυτελές πούλμαν, 1 διανυκτέρευση στo πολυτελές  ξενοδοχείο AMALIA 4*, 1 πρωινό & 1 δείπνο  , φόρος διαμονής (άρθρο53 – v.4389/16),αρχηγός/συνοδός, Ασφαλεια αστικής  & επαγγελματικής  ευθύνης ,Φπα.


 
Επιστροφή στο περιεχόμενο | Επιστροφή στο κύριο μενού