Ταξιδιωτικό Πρακτορείο - Vrakas Travel

Αναζήτηση
Μετάβαση στο περιεχόμενο

Κύριο Μενού

ΤΡΙΖΟΝΙΑ

ΜΑΙΟΣ 2018

20-21/5/17                                                                                                                 2 ΗΜΕΡΕΣ      
                                                                                                                   ΝΗΣΟΣ TΡΙΖΟΝΙΑ
2ήμερη απόδραση
στο κρυμμένο θησαυρό του Κορινθιακού!!


ΣΑΒΒΑΤΟ: Αναχώρηση 07:30πμ. από ΠΕΙΡΑΙΑ 07:50 από ΑΘΗΝΑ για περιοχή ΤΑΝΑΓΡΑΣ(ΕΟ) στάση, ΑΡΑΧΩΒΑ στάση, ΔΕΛΦΟΙ παραμονή για επίσκεψη στο Αρχαιολογικό Μουσείο και στον Αρχαιολογικό χώρο και στη συνέχεια  κατευθυνόμαστε για τις ακτές του Κορινθιακού κόλπου και συγκεκριμένα στα ΧΑΝΙΑ όπου μας περιμένει το καΐκι για να μας περάσει στο καταπράσινο νησάκι  ΤΡΙΖΟΝΙΑ που αποτελεί έναν ανεξερεύνητο παράδεισο για πολλούς με καταγάλανα νερά και γραφικά δρομάκια.Το νησί απαλλαγμένο από αυτοκίνητα διατηρεί ένα ιδιαίτερο χρώμα και αφού κινηθούμε πεζοί προς το ξενοδοχείο μας θα απολαύσουμε  τη πανοραμική θέα που μας προσφέρει ενώ το βράδυ θα έχουμε την ευκαιρία να δειπνήσουμε σε ένα από τα παραδοσιακά ταβερνάκια γνωστά για το φρέσκο ψάρι. Διανυκτέρευση.
ΚΥΡΙΑΚΗ: Μετά το πρωινό μας θα έχουμε χρόνο για μια βόλτα στο κοσμοπολίτικο λιμανάκι του νησιού γνωστό σημείο συνάντησης πολυτελών θαλαμηγών ενώ θα απολαύσουμε την ηρεμία και τη γαλήνη του θαλασσινού τοπίου.Αργότερα ο δρόμος μας θα μας φέρει στη παραλιακή ΝΑΥΠΑΚΤΟ όπου θα έχουμε χρόνο να περιηγηθούμε στο βενετσιάνικο λιμάνι και να γευματίσουμε στη παραλία της πόλης.Πορεία επιστροφής το απόγευμα και αφού διασχίσουμε τη καλωδιωτή γέφυρα ΑΝΤΙΡΡΙΟΥ-ΡΙΟΥ θα κάνουμε μια τελευταία στάση στον ΙΣΘΜΟ πριν επιστρέψουμε σε ΑΘΗΝΑ/ΠΕΙΡΑΙΑ.

Τιμή : 65,00 €  κατ άτομο σε δίκλινο/τρίκλινο
Τιμή : 80,00     € μονόκλινο

Περιλαμβάνονται:Μετάβαση και επιστροφή με πολυτελές πούλμαν, 1 διανυκτέρευση σε ξενοδοχείο 3* στα Τριζόνια  με πρωινό,τα έξοδα μεταφοράς  προς το νησί,Αρχηγός-Συνοδός, Φπα.

 
Επιστροφή στο περιεχόμενο | Επιστροφή στο κύριο μενού