Ταξιδιωτικό Πρακτορείο - Vrakas Travel

Αναζήτηση
Μετάβαση στο περιεχόμενο

Κύριο Μενού

ΖΑΚΥΝΘΟΣ

ΑΠΟΚΡΙΕΣ 2018

17-19/02/18                                                                                                                                                   3 ΗΜΕΡΕΣ
ΒΕΝΕΤΣΙΑΝΙΚΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΣΤΗ ΖΑΚΥΝΘΟ
στο πολυτελές Hotel Palatino 4*

                                                                         
ΣΑΒΒΑΤΟ:Αναχώρηση 06:00 απο ΠΕΙΡΑΙΑ και 06:20  απο ΑΘΗΝΑ για ΙΣΘΜΟ στάση  και  συνεχίζουμε  για το λιμάνι της ΚΥΛΛΗΝΗΣ. Επιβίβαση στο ferry boat και άφιξη στη Ζάκυνθο. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο,  γεύμα προαιρετικά. Το απόγευμα παρακολούθηση των αποκριάτικων εκδηλώσεων σημαντικότερη εκ των οποίων αυτή του Βενετσιάνικου Γάμου  με συμμετέχοντες που εντυπωσιάζουν με τις στολές αντίγραφα του 16ου αι. και με την μεγαλειώδη πομπή τους η οποία διασχίζει το ιστορικό κέντρο της πόλης και καταλήγει στην πλατεία του Αγίου Μάρκου όπου και η κορύφωση των εκδηλώσεων. Επιστροφή στο ξενοδοχείο,  δείπνο .Διανυκτέρευση.
ΚΥΡΙΑΚΗ:Πρωινό  και επίσκεψη στο Λόφο του Στράνη εκεί όπου ο Διονύσιος Σολωμός εμπνεύστηκε τον «Ύμνο εις την Ελευθερία». Στη συνέχεια επίσκεψη στο πανέμορφο προάστιο Μπόχαλη με την πανοραμική θέα όπου θα επισκεφτούμε την εκκλησία της Χρυσοπηγής και το ερειπωμένο βενετσιάνικο κάστρο. Αναχώρηση για τον Κόκκινο Βράχο  όπου ο Ξενόπουλος έγραψε το ομώνυμο έργο «Φωτεινή Σάντρη». Στη συνέχεια για ΜΟΝΗ ΑΝΑΦΩΝΗΤΡΙΑΣ και από εκεί για ΛΙΜΝΗ ΚΕΡΙΟΥ όπου και η παραμονή μας για γεύμα. Επιστροφή στην πόλη, για να παρακολουθήσουμε την τρέλα του Ζακυνθινού Καρναβαλιού με την παρέλαση αρμάτων και διάφορα άλλα δρώμενα καθώς και την κηδεία της Μάσκας. Δείπνο.Διαν/ση.
ΚΑΘΑΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ :
Μετά  το  πρωινό θα επισκεφτούμε τον πολιούχο του νησιού ΑΓ.ΔΙΟΝΥΣΙΟ και στη συνέχεια χρόνος  ελεύθερος  για  να  ολοκληρώσουμε  τη  γνωριμία  μας με  το Φιόρο του Λεβάντε και για να απολαύσουμε το σαρακοστιανό μας γεύμα στη πόλη. Επιβίβαση στο ferry boat, άφιξη στην Κυλλήνη και αναχώρηση με ενδιάμεση στάση για ΑΘΗΝΑ/ΠΕΙΡΑΙΑΤιμή :  
140,00       €  κατ άτομο σε δίκλινο δωμάτιο
Τιμή :  
175,00         μονόκλινο


Περιλαμβάνονται: Μετάβαση και επιστροφή με πολυτελές πούλμαν, τα εισιτήρια των φέρυ μπότ ,2 διανυκτερεύσεις σ
το ξενοδοχείο Palatino 4* στη πόλη της ΖΑΚΥΝΘΟΥ ,2 πρωινά σε μπουφέ,2 δείπνα σε μπουφέ,Αρχηγός-Συνοδός, ΦΠΑ.* Δεν περιλαμβάνεται ο νέος φόρος διανυκτέρευσης  


 
Επιστροφή στο περιεχόμενο | Επιστροφή στο κύριο μενού