Ταξιδιωτικό Πρακτορείο - Vrakas Travel

Αναζήτηση
Μετάβαση στο περιεχόμενο

Κύριο Μενού

Λευκαδίτικο Καρναβάλι

ΑΠΟΚΡΙΕΣ 2018

17-19/02/18                                                                                                                                                             3 ΗΜΕΡΕΣ


Λευκαδίτικο Καρναβάλι
της Φαρομανήτας


ΛΕΥΚΑΔΑ-ΝΥΔΡΙ-ΑΙΤΩΛΙΚΟ-ΑΣΤΑΚΟΣ-ΒΟΝΙΤΣΑ
ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ-ΝΑΥΠΑΚΤΟΣ              


ΣΑΒΒΑΤΟ: Αναχώρηση 07. 00
από ΠΕΙΡΑΙΑ και 07:20 απο ΑΘΗΝΑ για ΑΚΡΑΤΑ(ΕΟ) στάση και αφου διασχίσουμε την εντυπωσιακή γέφυρα ΡΙΟΥ-ΑΝΤΙΡΙΟΥ κατευθυνόμαστε στη μικρή Βενετία της Ελλάδας, το γραφικό Αιτωλικό. Σύντομη     παραμονή και στη συνέχεια για τον παραλιακό ΑΣΤΑΚΟ   όπου και η παραμονή μας για γεύμα Κατόπιν για ΒΟΝΙΤΣΑ στάση και στη συνέχεια για το όμορφο νησί της Λευκάδας.
Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Δείπνο. Διανυκτέρευση.
ΚΥΡΙΑΚΗ: Μετά το πρωινό αναχώρηση για
περιήγηση στην όμορφη ΛΕΥΚΑΔΑ όπου αρχικά θα επισκεφτούμε τη  Μονή Φανερωμένης. Κατόπιν κατευθυνόμαστε πρός το κοσμοπολιτικό ΝΥΔΡΙ όπου θα υπάρξει χρόνος για γεύμα και προαιρετικά όσοι επιθυμούν μπορούν να πραγματοποιήσουν μια μίνι κρουαζιέρα στα καταπράσινα νησάκια ΜΑΔΟΥΡΙ και ΣΚΟΡΠΙΟ, αγαπημένους τόπους ξεκούρασης ποιητών όπως ο Βαλαωρίτης άλλα και μεγιστάνων όπως  ο Ωνάσης. Στη συνέχεια για την πόλη της ΛΕΥΚΑΔΑΣ για  να παρακολουθήσουμε τις εκδηλώσεις της ξακουστής Φαρομανήτας, του ξέφρενου Λευκαδίτικου Καρναβαλιού  με την εντυπωσιακή παρέλαση αρμάτων η οποία καταλήγει στην κεντρική πλατεία όπου και η κορύφωση των  εκδηλώσεων. Στη συνέχεια επιστροφή στο ξενοδοχείο  μας. Δείπνο.Διανυκτέρευση.    
ΚΑΘΑΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ: Μετά το πρωινό μας αναχώρηση για να επισκεφτούμε την
ιστορική πόλη του ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ.Κατόπιν για τη γραφική ΝΑΥΠΑΚΤΟ όπου θα έχουμε παραμονή για γεύμα(κούλουμα)στην όμορφη παραλία της πόλης και απο εκεί μεσω της καλωδιωτής γέφυρας ΡΙΟΥ-ΑΝΤΙΡΙΟΥ θα επιστρέψουμε με ενδιάμεση στάση στον ΙΣΘΜΟ  σε ΑΘΗΝΑ/ΠΕΙΡΑΙΑ.

Τιμή: 130,00        € κατ΄άτομο στο δίκλινο   δωμάτιο   
Τιμή:
170,00       € μονόκλινο     

Περιλαμβάνονται:
Μετάβαση και επιστροφή με πολυτελές πούλμαν, 2 διανυκτερεύσεις στο κεντρικο ΙΟΝΙΟΝ STAR 3*, 2πρωινά, 2 δείπνα, αρχηγός/συνοδός, Φπα.      


* Δεν περιλαμβάνεται ο νέος φόρος διανυκτέρευσης

 
Επιστροφή στο περιεχόμενο | Επιστροφή στο κύριο μενού