Ταξιδιωτικό Πρακτορείο - Vrakas Travel

Αναζήτηση
Μετάβαση στο περιεχόμενο

Κύριο Μενού

ΜΟΝΟΗΜΕΡΗ ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ ΜΥΚΟΝΟΣΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ
ΑΠΟ ΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ
ΠΥΛΗ Ε9.ΠρόγραμμαΠειραιάς: (αναχώρηση 07:00)
Aπο την Πέμπτη 10 Μαίου (10/05) η κρουαζιέρα σας αναχωρεί καθημερινά από τη πύλη Ε9, απο το λιμάνι του Πειραιά! Το CHAMPION JET 1 με το σύγχρονο εξοπλισμό, τα μοντέρνα σαλόνια, τους άνετους εξωτερικούς χώρους, τα ευρύχωρα bar καθώς και το άριστα εκπαιδευμένο προσωπικό, εξασφαλίζουν μία άνετη & πολυτελή εμπειρία για το σύγχρονο ταξιδιώτη. Οι επισκέπτες έχουν την δυνατότητα να απολαύσουν δωρεάν χυμό και σνακ κατά τη διάρκεια του ταξιδιού τους.Σε 2 μόνο ώρες και 50 λεπτά το πλοίο βρίσκεται στο Νέο λιμάνι της Μυκόνου.
Μύκονος: (09:50 - 14:55)
Καλως ήρθατε στο νησί των ανέμων  την κοσμοπολίτικη Μύκονο! Με τη βοήθεια έμπειρου συνοδού, επιβιβάζεστε απο το λιμάνι σε πούλμαν προς την Χώρα και μόλις φτάσετε το ελεύθερο πρόγραμμα της κρουαζιέρας ξεκινάει! Τις ώρες παραμονής σας στο νησί,σας προτείνουμε να περιπλανηθείτε στα κοσμοπολίτικα σοκάκια της Μυκόνου τα οποία έρχονται πρώτα στις προτιμήσεις των VIP ταξιδιωτών και των celebrities παγκοσμίας φήμης.Χαλαρώστε σε παραλίες με καταγάλανα νερά,είτε ήσυχες είτε άκρως νεανικές,απολαύστε το αγαπημένο σας ρόφημα στην Μικρή Βενετία, ακριβώς δίπλα στο κύμα ενώ θαυμάζετε τα παραδοσιακά οικήματα που βρίσκονται εκεί και τους φημισμένους ανεμόμυλους.Έχοντας ολοκληρώσει τη πεντάωρη διαμονή σας στο νησί, συγκεντρώνεστε στο αρχικό σημείο συνάντησης με τη καθοδήγηση του συνοδού, όπου σας παραλαμβάνουν τα πούλμαν και σας μεταφέρουν στο νέο λιμάνι Μυκόνου για το ταξίδι της επιστροφής.
Πειραιάς: (18:00)
Επιστροφή νωρίς το απόγευμα στον Πειραιά,και έτσι έχετε τη δυνατότητα να έχετε το υπόλοιπο της μέρας στη διάθεσή σας. Όσοι έχετε επιλέξει transfer με την εταιρεία (προαιρετικά), τα πούλμαν είναι ήδη στο λιμάνι περιμένοντας τους εκδρομείς να τους μεταφέρουν στα αρχικά meeting points.

Τιμοκατάλογος

ΕΝΗΛΙΚΕΣ
: 115
ΠΑΙΔΙΑ (ΑΠΟ 3 ΕΩΣ 10 ετών)
: 50 €
ΠΑΙΔΙΑ (ΑΠΟ 0 ΕΩΣ 2 ΕΤΩΝ)
: ΔΩΡΕΑΝ

Περιλαμβάνει:

Μεταφορά με το πλοίο (Πειραιάς - Μύκονος | Μύκονος - Πειραιάς)
Transfer στη Χώρα της Μυκόνου (aller retour)
Κέρασμα σνακ και χυμός στη διαδρομή Πειραιάς-Μύκονος 
Επιστροφή στο περιεχόμενο | Επιστροφή στο κύριο μενού