Ταξιδιωτικό Πρακτορείο - Vrakas Travel

Αναζήτηση
Μετάβαση στο περιεχόμενο

Κύριο Μενού

ΕΡΜΙΟΝΗ

ΠΑΣΧΑ 2020

27-29/4/19                                                                                                                          3 ΗΜΕΡΕΣ

   
            ΠΑΣΧΑ ΣΤΗΝ ΕΡΜΙΟΝΗ            
ΚΑΙ ΤΟ  ΦΙΛΟΞΕΝΟ
ΕΡΜΙΟΝΗ  CLUB   3*
ΠΟΡΤΟ ΧΕΛΙ-ΕΡΜΙΟΝΗ
ΣΠΕΤΣΕΣ-ΠΑΛΑΙΑ ΕΠΙΔΑΥΡΟΣ


Μ.ΣΑΒΒΑΤΟ: Αναχώρηση 09.00π.μ. από ΠΕΙΡΑΙΑ, 09:20 από ΑΘΗΝΑ  για ΙΣΘΜΟ στάση και από εκεί μέσω όμορφης διαδρομής για το φημισμένο θέρετρο ΠΟΡΤΟ ΧΕΛΙ όπου θα έχουμε παραμονή για γεύμα. Εν συνέχεία για περιοχή ΕΡΜΙΟΝΗΣ τακτοποίηση στο ξενοδοχείο   Ermioni Club  3* .Το βράδυ παρακολούθηση της λειτουργίας της Ανάστασης, ενώ αμέσως μετά θα ακολουθήσει το πατροπαράδοτο Αναστάσιμο δείπνο.Διανυκτέρευση

ΚΥΡΙΑΚΗ   ΠΑΣΧΑ:Μετά το πρωινό ελεύθεροι για βόλτα στο όμορφο παραλιακό χωριό. Το μεσημέρι  θα  σας περιμένει ένα εορταστικό τραπέζι με ούζο και μεζεδάκια πατροπαράδοτο  ψήσιμο αρνιών και πλούσιο πασχαλινο γεύμα σε μπουφέ συνοδεία μουσικής. Το απόγευμα θα μεταβούμε στο λιμάνι της Ερμιόνης για να παρακολουθήσουμε το πανηγυρικό Κάψιμο του Ιούδα ,παραδοσιακό έθιμο της περιοχής που πραγματοποιείται σε γιορτινό κλίμα με πυροτεχνήματα και πλήθος κόσμου. Επιστροφή στο ξενοδοχείο διανυκτέρευση.
ΔΕΥΤΕΡΑ:Μετά το πρωινό αναχώρηση για ΚΟΣΤΑ και προαιρετικά με το βενζινόπλοιο πέρασμα στις κοσμοπολίτικες ΣΠΕΤΣΕΣ που διατηρούν αναλλοίωτο το αριστοκρατικό νησιώτικο χρώμα τους με τα γραφικά δρομάκια τις παραδοσιακές άμαξες και τα εντυπωσιακά αρχοντικά.Κατόπιν για την παραλία της ΠΑΛΑΙΑΣ ΕΠΙΔΑΥΡΟΥ όπου θα έχουμε παραμονή για γεύμα.Εν συνεχεία για  ΙΣΘΜΟ στάση και από για ΑΘΗΝΑ/ΠΕΙΡΑΙΑ.


Τιμή :  140,00 €  κατ
άτομο στο δίκλινο δωμάτιο
Τιμή :  180,00  €   μονόκλινο

Περιλαμβάνονται: Μετάβαση και επιστροφή με πολύτελες πούλμαν, 2 διανυκτερεύσεις στο Ermioni Club 3*, 2  πρωινά μπουφέ ,Αναστάσιμο δείπνο και πλουσιο Πασχαλινό γεύμα με μπουφέ  και ψήσιμο αρνιών, φόρος διαμονής ,αρχηγός συνοδός ,Ασφάλεια αστικής  & επαγγελματικής  ευθύνης, φπα.
Η έγγραφη  στις εκδρομές του γραφείου μας συνεπάγεται την αποδοχή των γενικών όρων συμμετοχής  (εδώ) και την υπογραφή της σύμβασης ταξιδίου.

 
Επιστροφή στο περιεχόμενο | Επιστροφή στο κύριο μενού