Ταξιδιωτικό Πρακτορείο - Vrakas Travel

Αναζήτηση
Μετάβαση στο περιεχόμενο

Κύριο Μενού

ΠΑΣΧΑΛΙΑ ΣΤΟ ΜΕΤΣΟΒΟ

ΠΑΣΧΑ 2020

26-29/4/19                                                                                                                             4 ΗΜΕΡΕΣ


Πασχαλιά στο Μέτσοβο

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ!!!

μόνο 185€ με ημιδιατροφή

ΛΙΜΝΗ ΠΛΑΣΤΗΡΑ–ΜΕΤΕΩΡΑ
ΜΕΤΣΟΒΟ-ΕΛΑΤΗ -ΝΕΡΑΙΔΟΧΩΡΙ-ΠΕΡΤΟΥΛΙ


                                   
Μ.
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ :Αναχώρηση 07:30πμ. από ΠΕΙΡΑΙΑ 07:50 από ΑΘΗΝΑ για ΛΑΜΙΑ (ΕΟ)στάση και απο εκεί μέσω του νέου αυτοκινητοδρόμου Ε65 συνεχίζουμε για ΤΡΙΚΑΛΑ.Άφιξη στην όμορφη πόλη της Θεσσαλίας την οποία διατρέχει ο ποταμός Ληθαίος που  μαζι με τις περίτεχνες γέφυρες της προσδίδει ενα ιδιαίτερο ευρωπαϊκό αέρα .Παραμονή για περιήγηση και γεύμα και στη συνέχεια αναχώρηση για ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ όπου όσοι επιθυμουν μπορουν να επισκεφτούν το πολύ ενδιαφέρον τοπικό μουσείο μανιταριών. Ακολούθως τακτοποίηση στο ξενοδοχείο,δείπνο και το βράδυ παρακολούθηση της περιφοράς του Επιταφίου.Διανυκτέρευση.
Μ.ΣΑΒΒΑΤΟ :Μετά το  πρωινό μας αναχωρούμε και μέσω όμορφης διαδρομής από την οροσειρά του ΚΟΖΙΑΚΑ επισκεπτόμαστε αρχικά το ορεινό ΝΕΡΑΪΔΟΧΩΡΙ και στη συνέχεια το γραφικό ΠΕΡΤΟΥΛΙ ,παραμονή στον καταπράσινο λιβαδότοπο όπου και το ομώνυμο χιονοδρομικό κέντρο και μετά για ΕΛΑΤΗ,- όμορφο ορεινό χωριό χτισμένο αμφιθεατρικά μέσα σε δάσος από έλατα-όπου και θα έχουμε χρόνο για γεύμα. Το απόγευμα θα πάρουμε το δρόμο της επιστροφής για το ξενοδοχείο μας.Ελεύθερος χρόνος και το βράδυ παρακολούθηση της τελετής της Αναστάσεως και στη συνέχεια Αναστάσιμο δείπνο.Διανυκτέρευση
ΚΥΡΙΑΚΗ  ΠΑΣΧΑ: Μετά το πρωινό αναχώρηση για επίσκεψη στους Ιερούς Βράχους των Μετεώρων  και την Μονή ΑΓ.ΣΤΕΦΑΝΟΥ και από εκεί   συνεχίζουμε για ΜΕΤΣΟΒΟ όπου θα επισκεφτούμε το Μουσείο Τοσίτσα, την εκκλησία της ΑΓ.ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ  ενώ στη γραφική πλατεία θα έχουμε παραμονή για το Πασχαλινό μας γεύμα σε παραδοσιακή ταβέρνα με σουβλιστά αρνιά, κοκορέτσι κ.α . Επιστροφή στη ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ. Διανυκτέρευση.
ΔΕΥΤΕΡΑ:  
Πρωινό και η σημερινή μέρα ξεκινά με προορισμό την πόλη της ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ την οποία θα προσπεράσουμε για να ανηφορίσουμε προς τα μαγευτικά τοπία της λίμνης Πλαστήρα. Ξεκινώντας από τη βόρεια πλευρά θα γνωρίσουμε το ΜΟΡΦΟΒΟΥΝΙ, το ΚΡΥΟΝΕΡΙ, τα ΚΑΛΥΒΙΑ ΠΕΖΟΥΛΑΣ, το ΝΕΟΧΩΡΙ, το ΜΠΕΛΟΚΟΜΙΤΗ και μέσα από πυκνή βλάστηση και καταπράσινα λιβάδια θα φθάσουμε στο νότιο άκρο της λίμνης, για να περάσουμε το φράγμα και να βρεθούμε στο ανατολικό κομμάτι, στην ΠΛΑΖ ΛΑΜΠΕΡΟΥ όπου και θα έχουμε παραμονή για γεύμα.Κατόπιν θα πάρουμε το δρόμο της επιστροφής  και με ενδιάμεση στάση στο ύψος της ΛΑΜΙΑΣ θα επιστρέψουμε το βράδυ σε ΑΘΗΝΑ και ΠΕΙΡΑΙΑ.

Τιμή  : 1
85,00 € κατ’άτομο στο δίκλινο δωμάτιο
Τιμή  :
245,00 € μονόκλινο

Περιλαμβάνονται:
Μετάβαση και επιστροφή με πολυτελές πούλμαν, 3 διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο ΑΝΤΟΝΙΑDΙS 4 *,3 πρωινά μπουφέ,  δείπνο τη Μ. Παρασκευή, αναστάσιμο δείπνο το Μ. Σάββατο,εορταστικό Πασχαλινό γεύμα την Κυριακή του Πάσχα, φόρος διαμονής ,αρχηγός συνοδός ,Ασφάλεια αστικής  & επαγγελματικής  ευθύνης, φπα.

Η έγγραφη  στις εκδρομές του γραφείου μας συνεπάγεται την αποδοχή των γενικών όρων συμμετοχής  (εδώ) και την υπογραφή της σύμβασης ταξιδίου.


 
Επιστροφή στο περιεχόμενο | Επιστροφή στο κύριο μενού