Ταξιδιωτικό Πρακτορείο - Vrakas Travel

Αναζήτηση
Μετάβαση στο περιεχόμενο

Κύριο Μενού

ΠΗΛΙΟ – ΤΥΡΝΑΒΟΣ((ΜΠΟΥΡΑΝΙ)

ΑΠΟΚΡΙΕΣ 2019

10-11/03/19                                                                                                                                                         2 ΗΜΕΡΕΣ


                                                    
                 2ήμερη Υπερπροσφορά Καρναβαλιού

μόνο  70 € με πρωινό
και αποκριάτικό γλέντι

                                                                                               ΛΑΡΙΣΑ-ΠΗΛΙΟ- ΒΟΛΟΣ-– ΤΥΡΝΑΒΟΣ(ΜΠΟΥΡΑΝΙ)ΚΥΡΙΑΚΗ: Αναχώρηση 07.30
από ΠΕΙΡΑΙΑ και 07:50 πμ από ΑΘΗΝΑ για ΛΑΜΙΑ Ε.Ο. στάση και από εκεί για για ΜΑΚΡΥΝΙΤΣΑ παραμονή για γεύμα στον όμορφο διατηρητέο οικισμό του ΠΗΛΙΟΥ με εκπληκτική θέα σε ολόκληρο τον Παγασητικό κόλπο Το απόγευμα επιστροφή στον ΒΟΛΟ, στάση στην όμορφη παραλία της πόλης και  από εκεί  για ΛΑΡΙΣΑ.Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. To βράδυ αποκριάτικο δείπνο με μουσική και διασκέδαση.∆ιανυκτέρευση.
Κ
.ΔΕΥΤΕΡΑ: Μετά το πρωινό αναχώρηση για ΤΥΡΝΑΒΟ παραμονή για παρακολούθηση των εκδηλώσεων και του εθίμου ΜΠΟΥΡΑΝΙ , της μοναδικής αυτής διονυσιακής γιορτής αφιερωμένης στη γονιμότητα της γης που συγκεντρώνει επισκέπτες απ όλη την Ελλάδα.Παραμονή για γεύμα(κούλουμα) και εν συνεχεία παίρνουμε το δρόμο της επιστροφής   για ΛΑΜΙΑ (ΕΟ) σταση και ύστερα για ΑΘΗΝΑ/ ΠΕΙΡΑΙΑ.

Τιμή :
  70,00      €  κατ άτομο σε δίκλινο δωμάτιο
Τιμή :
 90,00      €  μονόκλινο

Περιλαμβάνονται:
Μετάβαση και επιστροφή με πολυτελές πούλμαν, 1 διανυκτέρευση     στο ξενοδοχείο GRAND METROPOLE 3* στη Λάρισα με πρωινό & αποκριατικό δείπνο,Αρχηγος-Συνοδός, φόρος διαμονής, Ασφαλεια αστικής  & επαγγελματικής  ευθύνης, ΦΠΑ.

. 
Επιστροφή στο περιεχόμενο | Επιστροφή στο κύριο μενού