Ταξιδιωτικό Πρακτορείο - Vrakas Travel

Αναζήτηση
Μετάβαση στο περιεχόμενο

Κύριο Μενού

ΤΡΙΚΑΛΑ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ-ΨΑΘΟΠΥΡΓΟΣ

ΑΠΟΚΡΙΕΣ 2018

17-19/2/18                                                                                                                                                                          3 ΗΜΕΡΕΣ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΥΠΕΡΠΡΟΣΦΟΡΑ
σε τιμή έκπληξη μόνο 100€ με ημιδιατροφή
στο Rodini Beach 3*!!
ΤΡΙΚΑΛΑ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ-ΨΑΘΟΠΥΡΓΟΣ
ΑΧΑΪΑ ΚΛΑΟΥΣ-ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΠΑΤΡΑΣ
ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-ΜΕΓΑ ΣΠΗΛΑΙΟ  ΣΑΒΒΑΤΟ: Αναχώρηση 07:30 απο ΠΕΙΡΑΙΑ και 07:50 από ΑΘΗΝΑ για ΙΣΘΜΟ στάση, ΤΡΙΚΑΛΑ, ΑΝΩ ΤΡΙΚΑΛΑ επίσκεψη στο Μοναστήρι του ΑΓ. ΒΛΑΣΣΗ. Επιστροφή στα ΤΡΙΚΑΛΑ -κεφαλοχώρι σκαρφαλωμένο στις πλαγιές του όρους  Κυλλήνη με πολλά έλατα και πεύκα- όπου και παραμονή για γεύμα. Εν συνεχεία για ΨΑΘΟΠΥΡΓΟ τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας .Δείπνο.Διανυκτέρευση.
ΚΥΡΙΑΚΗ: Μετά το πρωινό αναχώρηση για τη περιοχη ΠΕΤΡΩΤΟ για να  επισκεφτούμε τις εγκαταστάσεις της γνωστής οινοποιείας ΑΧΑΙΑ ΚΛΑΟΥΣ όπου θα περιηγηθουμε στα ιστορικά κελάρια που φυλάσεται η φημισμένη ΜΑΥΡΟΔΑΦΝΗ την οποία θα εχουμε την ευκαιρία να δοκιμασουμε δωρεάν και να διαπιστώσουμε την ιδαίτερη γεύση της.Κατόπιν επιστροφή στη πόλη της ΠΑΤΡΑΣ η οποία σήμερα κινείται στους ξέφρενους ρυθμούς του Πατρινού Καρναβαλιού το οποίο συγκεντρώνει επισκέπτες απ όλο το κόσμο που θέλουν να χαρούν τη μοναδική αυτή εμπειρία γλεντιού και ξεφαντώματος η οποία κορυφώνεται με τη περίφημη Παρέλαση των Αρμάτων.
Το απόγευμα επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Δείπνο.Διανυκτέρευση.
ΚΑΘΑΡΗ ΔΕΥΤΕΡΑ : Μετά το πρωινό θα ανηφορίσουμε προς τα γραφικά ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ(προαιρετικά με οδοντωτό) και πρώτος μας σταθμός στην ηρωική πόλη θα είναι η ιστορική Μονή της ΑΓ. ΛΑΥΡΑΣ συμβολο της ελληνικής επανάστασης.Κατόπιν επιστροφή στα ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ για γεύμα στο γραφικο πεζόδρομο .Το απόγευμα επιστροφή με επίσκεψη στο Μοναστήρι του ΜΕΓΑΛΟΥ ΣΠΗΛΑΙΟΥ το οποίο βρίσκεται «κολλημένο» πάνω σε βράχο, σε τοπίο με σπάνια ομορφιά. Κατόπιν αναχώρηση για  ΙΣΘΜΟ στάση και από εκει για ΑΘΗΝΑ/ΠΕΙΡΑΙΑ.


Τιμή :
 100,00             κατ΄άτομο στο δίκλινο δωμάτιο
Τιμή :
130,00             μονόκλινο

Περιλαμβάνονται:
Μετάβαση και επιστροφή με πολυτελές πούλμαν, 2 διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο RODINI BEACH  3* με ημιδιατροφή 2 πρωινά μπουφέ,2 δείπνα, αρχηγός/συνοδός,ΦΠΑ.


* Δεν περιλαμβάνεται ο νέος φόρος διανυκτέρευσης


 
Επιστροφή στο περιεχόμενο | Επιστροφή στο κύριο μενού