Ταξιδιωτικό Πρακτορείο - Vrakas Travel

Αναζήτηση
Μετάβαση στο περιεχόμενο

Κύριο Μενού

ΛΙΜΝΗ ΠΛΑΣΤΗΡΑ-ΠΗΛΙΟ ΠΑΣΧΑ 2020

ΠΑΣΧΑ 2020

19-20/04/20                                                                                                                 2 ΗΜΕΡΕΣ

              
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ  ΠΡΟΣΦΟΡΑ
ΛΙΜΝΗ ΠΛΑΣΤΗΡΑ-ΠΗΛΙΟ


ΚΥΡΙΑΚΗ ΠΑΣΧΑ:Αναχώρηση 07:00µ.απο ΠΕΙΡΑΙΑ 07:20 από ΑΘΗΝΑ  για ΛΑΜΙΑ (ΕΟ)στάση,ΚΑΡΔΙΤΣΑ και ξεκινάμε  το γύρο της τεχνιτής  λίμνης  ΠΛΑΣΤΗΡΑ-χτισμένη σε υψόμετρο 1.000μ-κάνοντας την πρώτη μας στάση στη πλάζ ΛΑΜΠΕΡΟΥ όπου θα θαυμάσουμε το τοπίο και θα εχουμε γεύμα.Κατόπιν για ΦΡΑΓΜΑ στάση, ΚΑΛΥΒΙΑ ΠΕΖΟΥΛΑΣ  στάση στο όμορφο χωριό που βρίσκεται απλωμένο σε καταπράσινη περιοχή με υπέροχη θέα στην λίμνη. Εν συνεχεία για  ΚΑΡΔΙΤΣΑ, ΛΑΡΙΣΑ τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.
ΔΕΥΤΕΡΑ  :Μετά το πρωινό αναχώρηση για ΠΟΡΤΑΡΙΑ, ΜΑΚΡΥΝΙΤΣΑ παραμονή στον όμορφο παραδοσιακό οικισμό του ΠΗΛΙΟΥ με εκπληκτική θέα στο ΒΟΛΟ και τον Παγασητικό κόλπο. Συνεχίζουμε για ΧΑΝΙΑ γεύμα στον παραδοσιακό οικισμό με τις οξιές και τις αγριόλευκες και στη συνέχεια για ΒΟΛΟ, ΛΑΜΙΑ ΕΟ στάση, ΑΘΗΝΑ/ΠΕΙΡΑΙΑ.


Τιμή :
70,00  € κατ άτομο σε δίκλινο  δωμάτιο             
Τιμή :  90
,00  €   μονόκλινο


Περιλαμβάνονται:
Μετάβαση και επιστροφή με πολυτελές πούλμαν, 1 διανυκτέρευση στο ξενοδοχείο “GRAND ΜΕΤΡΟPΟLΕ ” 3* με 1 πρωινό μπουφέ ,
φόρος διαμονής ,αρχηγός συνοδός ,Ασφάλεια αστικής  & επαγγελματικής  ευθύνης, φπα.

Η έγγραφη  στις εκδρομές του γραφείου μας συνεπάγεται την αποδοχή των γενικών όρων συμμετοχής    (εδώ) και την υπογραφή της σύμβασης ταξιδίου.


 
Επιστροφή στο περιεχόμενο | Επιστροφή στο κύριο μενού