Ταξιδιωτικό Πρακτορείο - Vrakas Travel

Αναζήτηση
Μετάβαση στο περιεχόμενο

Κύριο Μενού

ΤΖΟΥΜΕΡΚΑ-ΤΡΙΧΩΝΙΔΑ ΠΑΣΧΑ 2020

ΠΑΣΧΑ 2020

17-20/04/20                                                                                                            4 ΗΜΕΡΕΣ
ΠΑΣΧΑ ΣΤΑ ΤΖΟΥΜΕΡΚΑ     

           


ΚΑΤΑΠΡΑΣΙΝΑ ΤΖΟΥΜΕΡΚΑ -ΘΑΛΑΣΣΑ ΤΗΣ ΑΙΤΩΛΙΑΣ

ΛΙΜΝΗ ΤΡΙΧΩΝΙΔΑΣ-ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ
ΑΓΝΑΝΤΑ-ΠΡΑΜΑΝΤΑ
ΑΡΤΑ-ΛΙΜΝΗ ΚΟΡΩΝΗΣΙΑ
ΝΑΥΠΑΚΤΟΣ-ΣΠΗΛΑΙΟ ΑΝΕΜΟΤΡΥΠΑΣ


Μ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ: Αναχώρηση 07:00πμ.απο ΠΕΙΡΑΙΑ 07:20 απόΑΘΗΝΑ για ΑΚΡΑΤΑ (ΕΟ)στάση. Κατόπιν και αφού διασχίσουμε την εντυπωσιακή γέφυρα ΡΙΟΥ-ΑΝΤΙΡΡΙΟΥ  φτάνουμε στο ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ για να επισκεφτούμε τον κήπο των Ηρώων. Εν συνεχεία μέσω ΜΑΤΑΡΑΓΚΑΣ και ωραίας διαδρομής για ΠΕΤΡΟΧΩΡΙ όπου και η παραμονή μας για γεύμα στο ορεινό χωριό με τη πανοραμική θέα στη ΛΙΜΝΗ ΤΡΙΧΩΝΙΔΑΣ.Κατόπιν μέσω ΘΕΡΜΟΥ  θα ολοκληρώσουμε τον γύρο της Λίμνης και από εκεί περνώντας από ΑΓΡΙΝΙΟ και ΑΜΦΙΛΟΧΙΑ  θα καταλήξουμε στην ΑΡΤΑ για τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Ξεκούραση, δείπνο και παρακολούθηση της περιφοράς του Επιταφίου, επιστροφή στο ξενοδοχείο, διανυκτέρευση.
Μ. ΣΑΒΒΑΤΟ: Μετά το πρωινό μας θα ξεκινήσουμε την ανάβαση μας προς τα ΤΖΟΥΜΕΡΚΑ περνώντας από το χωριό ΠΛΑΚΑ και στη συνέχεια για το ΣΠΗΛΑΙΟ ΑΝΕΜΟΤΡΥΠΑΣ  που ξεχωρίζει με τους πολύχρωμους σταλαγμίτες  και τις πολυεπίπεδες λίμνες του. Έπειτα για ΑΓΝΑΝΤΑ,ΠΡΑΜΑΝΤΑ όπου και η παραμονή μας για γεύμα στο πιο παραδοσιακό χωριό των Τζουμέρκων με την χαρακτηριστική αρχιτεκτονική. Εν συνεχεία επιστροφή στο ξενοδοχείο μας.Το βράδυ παρακολούθηση της λειτουργίας της Ανάστασης και στη συνέχεια  Αναστάσιμο δείπνο, διανυκτέρευση.
ΚΥΡΙΑΚΗ   ΠΑΣΧΑ: Πρωινό και χρόνος ελεύθερος στους χώρους αναψυχής και διασκέδασης του ξενοδοχείου, παρακολουθώντας το ψήσιμο του παραδοσιακού οβελία. Το πασχαλινό γεύμα ξεκινά με παραδοσιακούς μεζέδες, αρνιά σούβλας και  γλέντι με παραδοσιακή μουσική και τραγούδια. Ξεκούραση και το απόγευμα βόλτα γνωριμίας με την πόλη της AΡΤΑΣ και το χιλιοτραγουδισμένο γεφύρι της. Επιστροφή στο ξενοδοχείο, διανυκτέρευση.
ΔΕΥΤΕΡΑ: : Μετά το πρωινό μας αναχώρηση για επίσκεψη στην ειδυλιακη περιοχή της ΛΙΜΝΗΣ ΚΟΡΩΝΗΣΙΑΣ η οποία αποτελεί ένα από τα ιδιαίτερα αξιοθέατα της περιοχής. Κατόπιν για την όμορφη παραλία της ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ όπου και παραμονή για γεύμα.Στη συνέχεια για γέφυρα ΡΙΟΥ-ΑΝΤΙΡΙΟΥ,ΙΣΘΜΟ στάση και επιστροφή σε ΑΘΗΝΑ/ΠΕΙΡΑΙΑ.


Τιμή :
195,00  € κατάτομο στο δίκλινο δωμάτιο
Τιμή :  
280,00 € μονόκλινο
δωμάτιο


Περιλαμβάνονται:Μετάβαση και επιστροφή με πολυτελές πούλμαν,  3 διανυκτερεύσεις στo πολυτελές ΑRTA PALACE  4*,3 πρωινά  μπουφέ,Δείπνο   Μ. Παρασκευή,Αναστάσιμο δείπνο ,Πασχαλινό γεύμα συνοδεία ζωντανής μουσικής, φόρος διαμονής, Ασφαλεια αστικής  & επαγγελματικής  ευθύνης ,ΦΠΑ.
Η έγγραφη  στις εκδρομές του γραφείου μας συνεπάγεται την αποδοχή των γενικών όρων συμμετοχής  (εδώ) και την υπογραφή της σύμβασης ταξιδίου.

 
Επιστροφή στο περιεχόμενο | Επιστροφή στο κύριο μενού