Ταξιδιωτικό Πρακτορείο - Vrakas Travel

Αναζήτηση
Μετάβαση στο περιεχόμενο

Κύριο Μενού

ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ-ΝΑΥΠΑΚΤΟΣ ΠΑΣΧΑ 2020

ΠΑΣΧΑ 2020

18-19/4/20                                                                                                                                                   2 ΗΜΕΡΕΣ


ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ


                                                             

ΓΑΛΑΞΕΙΔΙ-ΝΑΥΠΑΚΤΟΣ
ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ-ΠΑΝΑΓΙΑ ΠΡΟΥΣΙΩΤΙΣΣΑ

Μ.ΣΑΒΒΑΤΟ :Αναχώρηση 07:30πμ.απο ΠΕΙΡΑΙΑ 07:50 από ΑΘΗΝΑ για περιοχή ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ στάση και στη συνέχεια μέσω ΔΕΣΦΙΝΑΣ και ΙΤΕΑΣ φτάνουμε στο παραλιακό ΓΑΛΑΞΕΙΔΙ όπου και η παραμονή μας για γεύμα.Κατόπιν για την γραφική ΝΑΥΠΑΚΤΟ όπου θα απολαύσουμε τον καφέ μας και από εκει συνεχίζουμε για  το ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ . Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο.  Το βράδυ παρακολούθηση της τελετής της Αναστάσεως και στη συνέχεια Αναστάσιμο Δείπνο. Διανυκτέρευση.
ΚΥΡΙΑΚΗ  ΠΑΣΧΑ :
Μετά το πρωινό αναχώρηση για  όμορφη διαδρομη που θα μας οδηγήσει στο ιστορικό Μοναστήρι της ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΤΗΣ ΠΡΟΥΣΙΩΤΙΣΣΑΣ, χτισμένο σε απόκρημνο βράχο σε τοπίο που μαγεύει τον επισκέπτη. Παραμονή για Πασχαλινό γεύμα στη καταπράσινη περιοχή και το απόγευμα στάση για καφέ στο γραφικό ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ χτισμένο στις πλαγιές του Βελουχίου.Κατόπιν θα πάρουμε το δρόμο της επιστροφής με ενδιάμεση καθοδόν στάση στη ΛΑΜΙΑ(ΕΟ) και από εκεί για ΑΘΗΝΑ/ΠΕΙΡΑΙΑ.


Τιμή :
 95,00 €  κατ άτομο στο δίκλινο δωμάτιο
Τιμή :
115,00 €   μονόκλινο

Περιλαμβάνονται: Μετάβαση και επιστροφή με πολύτελες πούλμαν, 1 διανυκτέρευση στο ξενοδοχείο LIBERTY 3*, 1 πρωινό μπουφέ, Αναστάσιμο δείπνο και Πασχαλινό γεύμα,φόρος διαμονής ,αρχηγός συνοδός ,Ασφάλεια αστικής  & επαγγελματικής  ευθύνης, φπα.


Η έγγραφη  στις εκδρομές του γραφείου μας συνεπάγεται την αποδοχή των γενικών όρων συμμετοχής  (εδώ)και την υπογραφή της σύμβασης ταξιδίου.


 
Επιστροφή στο περιεχόμενο | Επιστροφή στο κύριο μενού