Ταξιδιωτικό Πρακτορείο - Vrakas Travel

Αναζήτηση
Μετάβαση στο περιεχόμενο

Κύριο Μενού

ΙΩΑΝΝΙΝΑ-ΖΑΓΟΡΙ ΠΑΣΧΑ 2020

ΠΑΣΧΑ 2020

17-20/04/20                                                                                                                        4 ΗΜΕΡΕΣ


  


ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟ ΠΑΣΧΑ  ΣΤΑ ΖΑΓΟΡΟΧΩΡΙΑ!


ΙΩΑΝΝΙΝΑ -ΚΑΛΠΑΚΙ
ΚΟΝΙΤΣΑ- ΙΕΡΑ ΜΟΝΗ ΜΟΛΥΒΔΟΣΚΕΠΑΣΤΗΣ
ΜΟΝΟΔΕΝΔΡΙ -ΜΕΤΣΟΒΟ
ΣΠΗΛΑΙΟ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ-ΝΗΣΑΚΙ ΛΙΜΝΗΣ

Μ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ: Αναχώρηση στις 07:00 π.μ. από ΠΕΙΡΑΙΑ και 07:20 από ΑΘΗΝΑ για ΙΣΘΜΟ στάση και στη συνέχεια αφού διασχίσουμε τη γέφυρα ΡΙΟΥ για τη παραλιακή ΑΜΦΙΛΟΧΙΑ όπου θα υπάρξει χρόνος για γευμα.Κατόπιν για ΜΠΙΖΑΝΙ όπου θα επισκεφθούμε το  περίφημο ΜΟΥΣΕΙΟ ΒΡΕΛΛΗ με τα κέρινα ομοιώματα. Αμέσως μετά για την πόλη των ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ για τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας στο κέντρο της πόλης.Δείπνο και στη συνέχεια παρακολούθηση της περιφοράς του Επιταφίου.Διανυκτέρευση.
Μ. ΣΑΒΒΑΤΟ:Πρωινό και αναχώρηση για το ιστορικό Κ
ΑΛΠΑΚΙ, επίσκεψη στο Πολεμικό Μουσείο και απο εκεί  για ΚΟΝΙΤΣΑ χτισμένη σε απόσταση αναπνοής από τις κορυφές της ΓΚΑΜΗΛΑΣ και του ΣΜΟΛΙΚΑ σε υψόμετρο 600 μ. στάση. Συνεχίζουμε για την ΜΟΝΗ ΜΟΛΥΒΔΟΣΚΕΠΑΣΤΗ και απο εκεί για το Κεντρικό Ζαγόρι όπου μέσω ΑΝΩ ΠΕΔΙΝΩΝ θα φτάσουμε στο γραφικό χωριό των ΖΑΓΟΡΙΩΝ το ΜΟΝΟΔΕΝΔΡΙ που δεσπόζει στη χαράδρα του ΒΙΚΟΥ με την μοναδική πέτρινη αρχιτεκτονική των οικημάτων του , παραμονή, γεύμα. Προαιρετική επίσκεψη στην Μονή ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ όπου από το μικρό μπαλκόνι της θα δούμε με κομμένη την ανάσα το απόκοσμο θέαμα της χαράδρας του ΒΙΚΟΥ ένα από τα μεγαλύτερα και βαθύτερα φαράγγια του κόσμου. Επιστροφή στο ξενοδοχείο,ελεύθερος χρόνος και το βράδυ παρακολούθηση της αναστάσιμης λειτουργίας και στη συνέχεια Αναστάσιμο δείπνο. Διανυκτέρευση.

ΚΥΡΙΑΚΗ:Πρωινό και στη συνέχεια επίσκεψη στο Σπήλαιο του ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ(έξοδα ατομικά). Κατόπιν επιστρέφουμε στην στην παλιά πόλη για περιηγηθούμε στα στενά δρομάκια του κάστρου (όχι στο Μουσείο) και στη συνεχεία σε εστιατόριο της λίμνης για το Πασχαλινό εορταστικό γεύμα μας με συνοδεία ζωντανής Μουσικής. To απογευμα   θα πάρουμε το καραβάκι(έξοδα ατομικά) για να μας μεταφέρει στο ΝΗΣΑΚΙ της Παμβώτιδας το οποίο αποτελεί αναπόσπαστο στοιχείο της ιστορίας της πόλης αφού έχει συνδεθεί με την ιστορία και το θάνατο του Αλή Πασά. Το νησάκι περιβάλλεται από οκτώ Μοναστηριακά συγκροτήματα. Εμείς θα επισκεφτούμε το πιο σημαντικό τη Μονή του Αγίου Παντελεήμονα. Στα κελιά της σώζονται οι τρύπες από τις σφαίρες που ρίχτηκαν εναντίον του Αλή Πασά και τον θανάτωσαν. Θα περπατήσουμε στα γραφικά δρομάκια με τα εξαίρετα δείγματα λαϊκής τέχνης και τα παραδοσιακά γιαννιώτικα γλυκά απ' όπου θα μπορέσουμε να ψωνίσουμε. Αργά το απόγευμα πίσω στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

ΔΕΥΤΕΡΑ: Μετά το πρωινό μας θα κατευθυνθούμε προς την Πίνδο για να επισκεφτούμε την ορεινή πολιτεία του ΜΕΤΣΟΒΟΥ  που δεσπόζει σε υψόμετρο 1200μ και εντυπωσιάζει τον επισκέπτη με τα μουσεία του, τα πετρόχτιστα αρχοντικά, τα μοναστήρια, τις είκοσι παραδοσιακές βρύσες και τα πλακόστρωτα δρομάκια του.Κατόπιν για τη περιοχή της ΚΑΛΑΜΠΑΚΑΣ όπου θα έχουμε παραμονή για γεύμα και από εκεί μέσω ΔΟΜΟΚΟΥ και με ενδιάμεση στάση στη ΛΑΜΙΑ (ΕΟ) θα επιστρέψουμε το βράδυ σε ΑΘΗΝΑ/ΠΕΙΡΑΙΑ.


Τιμή :
210,00 € κατάτομο στο δίκλινο
Τιμή :  
290,00 € μονόκλινο
δωμάτιο

Περιλαμβάνονται:
Μετάβαση και επιστροφή με πολυτελές πούλμαν, 3 διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο ΑLEXIOS 3* ,
3 πρωινά   μπουφέ,  M.Παρασκευή δείπνο,Αναστάσιμο δείπνο με   μουσική  , πλούσιο Πασχαλινό γεύμα,φόρος διαμονής ,αρχηγός συνοδός ,Ασφάλεια αστικής  & επαγγελματικής  ευθύνης, φπα.


Η έγγραφη  στις εκδρομές του γραφείου μας συνεπάγεται την αποδοχή των γενικών όρων συμμετοχής (εδώ) και την υπογραφή της σύμβασης ταξιδίου.


 
Επιστροφή στο περιεχόμενο | Επιστροφή στο κύριο μενού