Ταξιδιωτικό Πρακτορείο - Vrakas Travel

Αναζήτηση
Μετάβαση στο περιεχόμενο

Κύριο Μενού

ΑΡΧΑΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑ ΠΑΣΧΑ 2020

ΠΑΣΧΑ 2020

18-20/04/20                                                                                                                          3 ΗΜΕΡΕΣ

       
Πάσχα  στη
Φύση και τον Aρχαιοελληνικό πολιτισμό


ΑΡΧΑΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑ-ΑΝΔΡΙΤΣΑΙΝΑ-ΝΑΟΣ ΕΠΙΚΟΥΡΙΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΑ
ΛΑΓΚΑΔΙΑ-ΒΥΤΙΝΑ-ΔΗΜΗΤΣΑΝΑ


Μ.ΣΑΒΒΑΤΟ  :
Αναχώρηση 07:30πμ.από ΠΕΙΡΑΙΑ 07:50 από ΑΘΗΝΑ για ΑΡΤΕΜΗΣΙΟ στάση, ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗ και από εκεί για τον επιβλητικό Παρθενώνα της Πελοποννήσου τον  ΝΑΟ ΕΠΙΚΟΥΡΙΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΑ, ένα από τα πιο γνωστά έργα του Ικτίνου που ακόμα και σήμερα προκαλεί ενδιαφέρον με τη μοναδική Απολλώνεια περιστρεφόμενη αρχιτεκτονική του. Συνεχίζουμε για ΑΝΔΡΙΤΣΑΙΝΑ η οποία χτισμένη αμφιθεατρικά στα 760 μ. υψόμετρο στο όρος Λύκαιο συνδυάζει τη φυσική ομορφιά με την ψυχική γαλήνη.Παραμονή για γεύμα Συνεχίζουμε για την αρχαία ΟΛΥΜΠΙΑ, που βρίσκεται χτισμένη σε ένα τοπίο που μαγεύει με την ομορφιά του και την ηρεμία του, στην καταπράσινη κοιλάδα ανάμεσα στον Αλφειό και τον Κλαδέο.Άφιξη και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Το βράδυ παρακολούθηση της τελετής της Αναστάσεως. Δείπνο. Διανυκτέρευση.
ΚΥΡΙΑΚΗ   ΠΑΣΧΑ: Μετά το πρωινό μας επίσκεψη για καφέ στο παραλιακό ΚΑΤΑΚΟΛΟ και στη συνέχεια επιστροφή στο ξενοδοχείο μας για να απολαύσουμε το Πασχαλινό μας γεύμα που περιλαμβάνει ποικιλία ουζομεζέδων άλλα και τον παραδοσιακό οβελία. Το απόγευμα χρόνος ελεύθερος για να απολαύσουμε την ομορφιά της αρχαίας ΟΛΥΜΠΙΑΣ. Διανυκτέρευση.
ΔΕΥΤΕΡΑ:Μετά το πρωινό επίσκεψη στον Αρχαιολογικό Χώρο και εν συνεχεία για ΛΑΓΚΑΔΙΑ στάση στο  όμορφο χωριό της ΑΡΚΑΔΙΑΣ και συνεχίζουμε για ΔΗΜΗΤΣΑΝΑ,παραμονή στην ιστορική πολιτεία χτισμένη αμφιθεατρικά στις ελατοσκέπαστες πλαγιές του ΜΑΙΝΑΛΟΥ και πάνω από το φαράγγι του ποταμού ΛΟΥΣΙΟΥ.Επόμενος σταθμός το μεγαλύτερο ορεινό θέρετρο της Αρκαδίας,η ΒΥΤΙΝΑ όπου και θα υπάρξει χρόνος για το γεύμα μας. Εν συνεχεία για ΑΡΤΕΜΗΣΙΟ, ΙΣΘΜΟ στάση και από εκεί για ΑΘΗΝΑ/ ΠΕΙΡΑΙΑ.


Τιμή :  155,00 € κατ άτομο στο δικλινο δωμάτιο
Τιμή :  
205,00 € μονόκλινο  


Περιλαμβάνονται:Μετάβαση με πολυτελές πούλμαν, 2 διανυκτερεύσεις στο κεντρικό ξενοδοχείο OLYMPIA PALACE 3* ,2 πρωινά μπουφέ, Αναστάσιμο δείπνο,Πασχαλινό γεύμα,φόρος διαμονής ,αρχηγός συνοδός ,Ασφάλεια αστικής  & επαγγελματικής  ευθύνης, φπα.


Η έγγραφη  στις εκδρομές του γραφείου μας συνεπάγεται την αποδοχή των γενικών όρων συμμετοχής   (εδώ)και την υπογραφή της σύμβασης ταξιδίου. 
Επιστροφή στο περιεχόμενο | Επιστροφή στο κύριο μενού