Ταξιδιωτικό Πρακτορείο - Vrakas Travel

Αναζήτηση
Μετάβαση στο περιεχόμενο

Κύριο Μενού

ΨΑΘΟΠΥΡΓΟΣ ΠΑΣΧΑ 2020

ΠΑΣΧΑ 2020

18-20/04/20                                                                                                                 3 ΗΜΕΡΕΣ

  
ΠΑΣΧΑ ΣΤΟ ΨΑΘΟΠΥΡΓΟ
 ΤΡΙΚΑΛΑ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ
ΜΟΝΗ ΑΓ. ΒΛΑΣΣΗ
ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-ΜΕΓΑ ΣΠΗΛΑΙΟ
ΠΑΝΑΓΙΑ ΤΡΥΠΗΤΗ -ΨΑΘΟΠΥΡΓΟΣ


Μ.ΣΑΒΒΑΤΟ: Αναχώρηση 09.00π.μ. από ΠΕΙΡΑΙΑ 09:20 από ΑΘΗΝΑ για ΙΣΘΜΟ στάση, ΤΡΙΚΑΛΑ, ΑΝΩ ΤΡΙΚΑΛΑ επίσκεψη στο Μοναστήρι του ΑΓ. ΒΛΑΣΣΗ. Επιστροφή στα ΤΡΙΚΑΛΑ -κεφαλοχώρι σκαρφαλωμένο στις πλαγιές του όρους  Κυλλήνη με πολλά έλατα και πεύκα- όπου και η παραμονή μας για γεύμα. Εν συνεχεία για περιοχή ΨΑΘΟΠΥΡΓΟΥ τακτοποίηση στο ξενοδοχείο   μας .Το βράδυ παρακολούθηση της λειτουργίας της Ανάστασης, ενώ αμέσως μετά θα ακολουθήσει το πατροπαράδοτο Αναστάσιμο δείπνο.Διανυκτέρευση
ΚΥΡΙΑΚΗ   ΠΑΣΧΑ:Μετά το πρωινό ελεύθεροι για βόλτα στο όμορφο παραλιακό χωριό. Το μεσημέρι  θα  σας περιμένει ένα εορταστικό τραπέζι με ούζο και μεζεδάκια παραδοσιακό ψήσιμο αρνιών και πλούσιο πασχαλινό γεύμα σε μπουφέ συνοδεία μουσικής. Το απόγευμα αναχώρηση για επίσκεψη στην  ΠΑΝΑΓΙΑ ΤΡΥΠΗΤΗ.Επιστροφή στο ξενοδοχείο, διανυκτέρευση.
ΔΕΥΤΕΡΑ:Μετά το πρωινό αναχώρηση για όμορφη διαδρομή μέσω του Βουραϊκου που θα μας οδηγήσει  στην ιστορική Μονή της ΑΓ. ΛΑΥΡΑΣ .Κατόπιν για τα ιστορικά ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ όπου και η παραμονή μας για γεύμα. Το απόγευμα επιστροφή με ενδιάμεση στάση στο Μοναστήρι του ΜΕΓΑΛΟΥ ΣΠΗΛΑΙΟΥ το οποίο βρίσκεται «κολλημένο» πάνω σε βράχο, σε τοπίο με σπάνια ομορφιά. Εν συνεχεία αναχώρηση για  ΙΣΘΜΟ στάση και από εκεί για ΑΘΗΝΑ/ΠΕΙΡΑΙΑ.

Τιμή :  130,00 € κατ άτομο στο δικλινο δωμάτιο
Τιμή :  1
80,00  € μονόκλινο  

Περιλαμβάνονται: Μετάβαση και επιστροφή με πολύτελες πούλμαν, 2 διανυκτερεύσεις στο
Rodini Beach 3*, 2  πρωινά μπουφέ ,Αναστάσιμο δείπνο,Πασχαλινό γεύμα,φόρος διαμονής ,αρχηγός συνοδός ,Ασφάλεια αστικής  & επαγγελματικής  ευθύνης, φπα.

Η έγγραφη  στις εκδρομές του γραφείου μας συνεπάγεται την αποδοχή των γενικών όρων συμμετοχής  (εδώ) και την υπογραφή της σύμβασης ταξιδίου.
 
Επιστροφή στο περιεχόμενο | Επιστροφή στο κύριο μενού