Ταξιδιωτικό Πρακτορείο - Vrakas Travel

Αναζήτηση
Μετάβαση στο περιεχόμενο

Κύριο Μενού

ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΠΑΣΧΑ 2020

ΠΑΣΧΑ 2020

17-20/04/20                                                                                                                                           4 ΗΜΕΡΕΣ
                                                                                                                                                                     

ΠΑΣΧΑ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΝΗΣΙ ΤΟΥ ΙΟΝΙΟΥ

                                                    

ΓΥΡΟΣ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣΜ.ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ : Αναχώρηση 07:30πμ.απο ΠΕΙΡΑΙΑ 07:45 από ΑΘΗΝΑ και απ εκεί με σύντομη καθοδόν στάση για ΠΑΤΡΑ, ΚΥΛΛΗΝΗ παραμονή για γεύμα  και με το φέρριμποτ μετάβαση στον ΠΟΡΟ. Άφιξη και στη συνέχεια για ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ όπου θα επισκεφτούμε την εκκλησία της ΠΑΝΑΓΙΑΣ με τα φιδάκια. Κατόπιν για ΑΡΓΟΣΤΟΛΙ, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Νηστίσιμο Δείπνο. Το βράδυ παρακολούθηση της περιφοράς του Επιταφίου. Διανυκτέρευση.
Μ.ΣΑΒΒΑΤΟ :Πρωινό και αναχώρηση
για το σπήλαιο της ΔΡΟΓΚΑΡΑΤΗΣ με τους σπάνιους σταλακτίτες-σταλαγμίτες και την υπέροχη ακουστική του. Κατόπιν για το εντυπωσιακό λιμναίο σπήλαιο της ΜΕΛΙΣΣΑΝΗΣ, επίσκεψη. Συνεχίζουμε για ΑΓ. ΕΥΦΗΜΙΑ παραμονή, γεύμα. Εν συνεχεία και μέσω όμορφης διαδρομής πάνω απο την γραφική ΑΣΣΟ θα έχουμε την ευκαιρία να ατενίσουμε την ξακουστή παραλία του ΜΥΡΤΟΥ πριν φτάσουμε στο κοσμοπολίτικο ΦΙΣΚΑΡΔΟ, ένα πανέμορφο παραδοσιακό χωριό με γραφικό λιμανάκι όπου θα έχουμε παραμονή για βόλτα και καφέ.  Το απόγευμα επιστροφή το απόγευμα στο ξενοδοχείο,ελεύθερος χρόνος και το βράδυ παρακολούθηση της τελετής Αναστάσεως και στη συνέχεια Αναστάσιμο Δείπνο. Διανυκτέρευση.
ΚΥΡΙΑΚΗ ΠΑΣΧΑ:Πρωινό και αναχώρηση για
το Μοναστήρι του ΑΓ. ΓΕΡΑΣΙΜΟΥ όπου και φυλάσσεται το σκήνωμα του αγίου που είναι ο πολιούχος του νησιού . Κατόπιν ΒΑΛΣΑΜΑΤΑ παραμονή στην πανέμορφη περιοχή όπου θα έχουμε και το πασχαλινό εορταστικό μας γεύμα  με την συνοδεία ζωντανής Μουσικής και παραδοσιακούς κεφαλονίτικούς σκοπούς και τραγούδια. ΤΕπιστροφή το απόγευμα στο ξενοδοχείο και χρόνος για βόλτα στην πόλη του ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ. Διανυκτέρευση.
ΔΕΥΤΕΡΑ:Μετά το πρωινό αναχώρηση για όμορφη διαδρομή από τα χώρια ΚΟΥΡΚΟΥΜΕΛΑΤΑ, ΠΕΡΑΤΑΤΑ και επίσκεψη στην Μονή του ΑΓ.ΑΝΔΡΕΑ που είναι και από τις παλιότερες του νησιού. Κατόπιν μέσω παραλιακής διαδρομής και διασχίζοντας τη κοσμική  ΣΚΑΛΑ θα φτάσουμε στον ΠΟΡΟ όπου και παραμονή για γεύμα και αργότερα  επιβίβαση στο φέρριμπότ και μετάβαση στην ΚΥΛΛΗΝΗ και από εκεί μέ ενδιάμεση καθοδόν στάση  επιστροφή σε ΑΘΗΝΑ/ΠΕΙΡΑΙΑ.


Τιμή :   
240,00  €  κατ άτομο στο δίκλινο δωμάτιο
Τιμή :   340,00  € μονόκλινο δωμάτιο


Περιλαμβάνονται :Μετάβαση και επιστροφή με πολυτελές πούλμαν, 3 διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο ΜΙRΑΜΑRΕ  3* στην παραλία ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ, 3 πρωινά μπουφέ, Νηστίσιμο δείπνο την Μ. Παρασκευή, Αναστάσιμο δείπνο, Πασχαλινό εορταστικό γεύμα με ζωντανή μουσική, τα εισιτήρια των φέρρι ΚΥΛΛΗΝΗ-ΠΟΡΟ-ΚΥΛΛΗΝΗ, αρχηγός/συνοδός,φόρος διαμονής, Ασφαλεια αστικής  & επαγγελματικής  ευθύνης ,ΦΠΑ.Η έγγραφη  στις εκδρομές του γραφείου μας συνεπάγεται την αποδοχή των γενικών όρων συμμετοχής (εδώ) και την υπογραφή της σύμβασης ταξιδίου.

 
Επιστροφή στο περιεχόμενο | Επιστροφή στο κύριο μενού