Ταξιδιωτικό Πρακτορείο - Vrakas Travel

Αναζήτηση
Μετάβαση στο περιεχόμενο

Κύριο Μενού

ΖΑΚΥΝΘΟΣ ΠΑΣΧΑ 2020

ΠΑΣΧΑ 2020

17-20/04/20                                                                                                                    4 ΗΜΕΡΕΣ
                                                                                                                                                                     

Πάσχα...με καντάδες στο Φιόρο του Λεβάντε
στο υπερπολυτελές  
Hotel  Zante Maris 5* !!

Μ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ: Αναχώρηση στις 05:40π.μ. από ΠΕΙΡΑΙΑ 06:00 από ΑΘΗΝΑ  και από εκεί με σύντομη καθοδόν στάση για ΠΑΤΡΑ, ΚΥΛΛΗΝΗ  επιβίβαση στο φέριμποτ. Αφιξη στη Ζάκυνθο χρόνος για γεύμα και για τη παρακολούθηση της λιτανείας του Εσταυρωμένου στη πλατεία Σολωμού.Στη συνέχεια τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, δείπνο με νηστίσιμα και παρακολούθηση της περιφοράς του Επιταφίου σε εκκλησάκι της περιοχής.Διανυκτέρευση.

Μ. ΣΑΒΒΑΤΟ:Μετά το πρωινό αναχώρηση για το χωριό ΜΑΧΑΙΡΑΔΟ για να δούμε την καμένη τώρα πλέον εκκλησία της ΑΓ. ΜΑΥΡΑΣ. Συνεχίζουμε για τα χωριά ΑΓ. ΝΙΚΟΛΑΟ, ΑΓ ΛΕΩΝ, ΕΞΟΧΩΡΑ, ΜΑΡΙΕΣ  και επίσκεψη στο Μοναστήρι της ΑΝΑΦΩΝΗΤΡΙΑΣ  όπου είχε μονάσει ο Αγ. Διονύσιος. Κατόπιν για τον ΑΓ. ΓΙΩΡΓΗ των Γκρεμνών, όπου θα δούμε το ωραιότερο τοπίο του νησιού «ΤΟ ΝΑΥΑΓΙΟ» με τη θαυμάσια παραλία του. Προς το μεσημέρι θα βρεθούμε στις ΒΟΛΙΜΕΣ και την παραλία του ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ όπου θα παραμείνουμε για γεύμα στην όμορφη περιοχή.Το απόγευμα επιστροφή στο ξενοδοχείοκαι το βράδυ παρακολούθηση της λειτουργίας της Ανάστασης ενώ αμέσως μετά θα ακολουθήσει το πατροπαράδοτο Αναστάσιμο δείπνο με τη μαγειρίτσα. Διανυκτέρευση.
ΚΥΡΙΑΚΗ ΠΑΣΧΑ:Πρωινό και παρακολούθηση του ψησίματος των αρνιών στην πισίνα του ξενοδοχείου με μεζέδες και ούζο ενώ ακολουθεί το μεσημέρι Πασχαλινό γεύμα σε πλούσιο μπούφε με ζωντανή μουσική και παραδοσιακούς χορούς. Το απόγευμα μετάβαση στη πόλη για να παρακολουθήσουμε τη Λιτανεία της Παναγίας και το Ζακυνθινό πανηγύρι. Στη συνέχεια, επίσκεψη στο πανέμορφο προάστιο ΜΠΟΧΑΛΗ, με την πανοραμική θέα ολόκληρης της Ζακύνθου, επίσκεψη της εκκλησίας της ΧΡΥΣΟΠΗΓΗΣ και του ερειπωμένου βενετσιάνικου κάστρου. Τελευταία επίσκεψη στο ΛΟΦΟ ΤΟΥ ΣΤΡΑΝΗ εκεί όπου ο Δ. Σολωμός εμπνεύστηκε και έγραψε τον «Ύμνο στην Ελευθερία». Το βράδυ προαιρετική διασκέδαση σε ταβέρνα με Ζακυνθινές καντάδες. Επιστροφή στο ξενοδοχείο, διανυκτέρευση.
ΔΕΥΤΕΡΑ:Πρωινό και αναχώρηση για το νότιο τμήμα του νησιού και διασχίζοντας τον κοσμοπολιτικό ΛΑΓΑΝΑ θα επισκεφτούμε τη ΛΙΜΝΗ ΚΕΡΙΟΥ.Κατόπιν επιστροφή  στη πόλη για προαιρετική επίσκεψη στον Αγ.Διονύσιο και το μουσείο Δ.Σολωμού.Χρόνος ελεύθερος για γεύμα και επιβίβαση στο φέριμποτ  για Κυλλήνη. Συνεχίζουμε με ενδιάμεση στάση για ΑΘΗΝΑ/ΠΕΙΡΑΙΑ .


Τιμή : 2
45,00 €  κατ άτομο στο δίκλινο
Τιμή : 3
35,00 €  μονόκλινο δωμάτιο


Περιλαμβάνονται:Μετάβαση και επιστροφή με πολυτελές πούλμαν, 3 διανυκτερεύσεις στο υπερπολυτελές ξενοδοχείο ZANTE MARIS 5* στη παραλία ΤΣΙΛΙΒΙ   ΖΑΚΥΝΘΟΥ,  3 πρωινά μπουφέ, ημιδιατροφή σε μπουφέ- Νηστίσιμο δείπνο την Μ. Παρασκευή, Αναστάσιμο δείπνο, Πασχαλινό εορταστικό γεύμα με ζωντανή μουσική και παραδοσιακούς χορούς-, τα εισιτήρια των φέρριμποτ, αρχηγός/συνοδός,φόρος διαμονής, Ασφαλεια αστικής  & επαγγελματικής  ευθύνης ,ΦΠΑ.
Η έγγραφη  στις εκδρομές του γραφείου μας συνεπάγεται την αποδοχή των γενικών όρων συμμετοχής (εδώ) και την υπογραφή της σύμβασης ταξιδίου.
 
Επιστροφή στο περιεχόμενο | Επιστροφή στο κύριο μενού