Ταξιδιωτικό Πρακτορείο - Vrakas Travel

Αναζήτηση
Μετάβαση στο περιεχόμενο

Κύριο Μενού

ΚΑΣΤΟΡΙΑ ΠΑΣΧΑ 2020

ΠΑΣΧΑ 2020

17-20/04/20                                                                                                                4 ΗΜΕΡΕΣ


Πάσχα στη μαγευτική λίμνη της Καστοριάς
ΚΑΣΤΟΡΙΑ
ΠΡΕΣΠΕΣ ΝΥΜΦΑΙΟ-ΦΛΩΡΙΝΑ
ΛΙΜΝΑΙΟΣ ΟΙΚΙΣΜΟΣ-ΣΠΗΛΙΑ ΔΡΑΚΟΥ-ΕΝΥΔΡΕΙΟ-ΣΙΑΤΙΣΤΑ


Μ.ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ : Αναχώρηση 07:00πμ. από ΠΕΙΡΑΙΑ 07:20 από ΑΘΗΝΑ για ΛΑΜΙΑ (ΕΟ) στάση  κατόπιν για  ΔΟΜΟΚΟ, ΤΡΙΚΑΛΑ περιοχή  ΚΑΛΑΜΠΑΚΑΣ γευμα  και από εκεί περνώντας τον Βενέτικο ποταμό και μέσω ΓΡΕΒΕΝΩΝ συνεχίζουμε για ΚΑΣΤΟΡΙΑ. Αφιξη στην όμορφη πόλη της Μακεδονίας και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο TSAMIS χτισμένο σε πανοραμική τοποθεσία στις όχθες της λίμνης. Το βράδυ παρακολούθηση της περιφοράς του Επιταφίου και επιστροφή στο ξενοδοχείο. Δείπνο. Διανυκτέρευση.
Μ.ΣΑΒΒΑΤΟ  : Μετά το πρωινό αναχώρηση για ΝΥΜΦΑΙΟ επίσκεψη στον διατηρητέο παραδοσιακό οικισμό χτισμένο στις πλαγιές του ΒΕΡΝΟΥ(ΒΙΤΣΙ) και συνεχίζουμε για ΦΛΩΡΙΝΑ παραμονή, ΠΙΣΟΔΕΡΙ στάση στο χιον/κό κέντρο.Επόμενος μας σταθμός το χωριό ΨΑΡΑΔΕΣ. Παραμονή για γεύμα στον παραλίμνιο οικισμό χτισμένο στις όχθες της ΜΕΓΑΛΗΣ ΠΡΕΣΠΑΣ. Εν συνεχεία επίσκεψη στο νησάκι του ΑΓ.ΑΧΙΛΛΕΙΟΥ που βρίσκεται στην ΜΙΚΡΗ ΠΡΕΣΠΑ και συνδέεται με πλωτή γέφυρα με την απέναντι όχθη. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Το βράδυ παρακολούθηση της τελετής της Αναστάσεως. Αναστάσιμο δείπνο . Διανυκτέρευση.
ΚΥΡΙΑΚΗ ΠΑΣΧΑ: Μετά το πρωινό επίσκεψη στον σημαντικό λιμναίο οικισμό  του ΔΙΣΠΗΛΙΟΥ και από εκεί για το νεοανεγερθέν Ενυδρείο γλυκού νερού που είναι και το μεγαλύτερο  των Βαλκανίων   και αποτελεί πόλο έλξης για τους φυσιολάτρες.Κατόπιν για την ιστορική  Μονή της ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΤΗΣ ΜΑΥΡΙΩΤΙΣΣΑΣ και στη συνέχεια για το ΣΠΗΛΑΙΟ ΤΟΥ ΔΡΑΚΟΥ που σύμφωνα με το μύθο φύλαγε άγρυπνος το χρυσορυχείο που βρίσκονταν στο εσωτερικό του.Εν συνεχεία για ΚΑΣΤΟΡΙΑ παραμονή στην γραφική πόλη για βόλτες στην πανέμορφη λίμνη και ψώνια στα καταστήματα γουναρικών.Επιστροφή στο ξενοδοχείο όπου θα μας περιμένει να γευματίσουμε στρωμένο το πλούσιο πασχαλινό τραπέζι.Το υπόλοιπο της ημέρας ελεύθερο.Διανυκτέρευση.
ΔΕΥΤΕΡΑ:Μετά το πρωινό αναχώρηση για ΣΙΑΤΙΣΤΑ,παραμονή στη γραφική πολιτεία  με τα επιβλητικά αρχοντόσπιτα των πλούσιων εμπόρων & οινοποιών του 18 ου&19 ου αι. και τα γραφικά λιθόστρωτα καλντερίμια κλασικό δείγμα μακεδονίτικης αρχιτεκτονικής. Κατόπιν για ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ οπού και παραμονη για γεύμα.Εν συνεχεία για ΔΟΜΟΚΟ, ΛΑΜΙΑ (ΕΟ)στάση και από εκεί για  ΑΘΗΝΑ/ΠΕΙΡΑΙΑ..Τιμή  : 2
15,00 € κατ άτομο στο δίκλινο   δωμάτιο
Τιμή  : 30
0,00 € μονόκλινο δωμάτιο


Περιλαμβάνονται: Μετάβαση και επιστροφή με πολυτελές πούλμαν, 3 διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο TSAMIS 3* στη πόλη της ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ, 3 πρωινά μπουφέ, Μ. Παρασκευή δείπνο, Αναστάσιμο δείπνο, Πλούσιο Πασχαλινό γεύμα,αρχηγός/συνοδός,φόρος διαμονής, Ασφαλεια αστικής  & επαγγελματικής  ευθύνης ,ΦΠΑ.Η έγγραφη  στις εκδρομές του γραφείου μας συνεπάγεται την αποδοχή των γενικών όρων συμμετοχής (εδώ) και την υπογραφή της σύμβασης ταξιδίου.
 
Επιστροφή στο περιεχόμενο | Επιστροφή στο κύριο μενού