ΛΙΜΝΗ ΠΛΑΣΤΗΡΑ 21 - Ταξιδιωτικό Πρακτορείο - Vrakas Travel

Ταξιδιωτικό Πρακτορείο - Vrakas Travel

Αναζήτηση
Μετάβαση στο περιεχόμενο

Κύριο Μενού

ΛΙΜΝΗ ΠΛΑΣΤΗΡΑ 21

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ > 3 > 2
ΛΙΜΝΗ ΠΛΑΣΤΗΡΑ -ΜΟΝΗ ΚΟΡΩΝΗΣ
ΕΛΑΤΗ-ΠΕΡΤΟΥΛΙ-ΜΕΤΕΩΡΑ

22-23/05/21       2 ΗΜΕΡΕΣ
                                                                                                                      


Μόνο 75€ με ημιδιατροφή

ΣΑΒΒΑΤΟ: Αναχώρηση 07:30πμ. από Πειραιά 07: 50 από ΑΘΗΝΑ και με ενδιάμεση στάση θα προσπεράσουμε την πόλη της ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ και από εκει επίσκεψη στην εντυπωσιακή Μονή ΚΟΡΩΝΗΣ που από υψόμετρο 800μ. στέφεται πάνω απο τον θεσσαλικό κάμπο. Κατόπιν για την πλάζ ΛΑΜΠΕΡΟΥ όπου θα έχουμε παραμονή για γεύμα με πανοραμική θέα στη λίμνη που ειναι χτισμένη σε υψόμετρο 1:000μ.Εν συνέχεια για το φράγμα όπου θα θαυμάσουμε τη τεχνική αρτιότητα του έργου , ένα κομψό τόξο που μοιάζει να αγκαλιάζει τον τεράστιο όγκο υδάτων του ποταμου Ταυρωπού .Επόμενος προορισμός μας η περιοχή των ΜΕΤΕΩΡΩΝ. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας, δείπνο. Διανυκτέρευση.


ΚΥΡΙΑΚΗ: Μετά το πρωινό αναχώρηση για το μεγαλύτερο, μετά το ΑΓ. ΟΡΟΣ, μοναστηριακό συγκρότημα στονελλαδικό χώρο με παγκόσμια ακτινοβολία, τα ΜΕΤΕΩΡΑ. Επίσκεψη στην Μονή ΑΓ. ΣΤΕΦΑΝΟΥ. Συνεχίζουμε περνώντας την όμορφη ΠΥΛΗ χτισμένη στα ριζά της ΠΙΝΔΟΥ ανάμεσα στο ΓΚΟΥΡΑ και τον ΚΟΖΙΑΚΑ, και καταλήγουμε στην ΕΛΑΤΗ, ΠΕΡΤΟΥΛΙ, ΝΕΡΑΪΔΟΧΩΡΙ στάση και επιστροφή στην ΕΛΑΤΗ, όμορφο ορεινό χωριό χτισμένο αμφιθεατρικά μέσα σε δάσος από έλατα, για γεύμα. Εν συνεχεία για ΤΡΙΚΑΛΑ, ΔΟΜΟΚΟ, ΛΑΜΙΑ (Ε.Ο. )στάση και επιστροφή σε ΑΘΗΝΑ/Πειραιά.

Τιμή: 75,00 € κατ’ άτομο σε δίκλινο δωμάτιο
Τιμή:
105,00 € μονόκλινο

Περιλαμβάνονται: Μετάβαση και επιστροφή με πολυτελές πούλμαν, 1 διανυκτέρευση με ημιδιατροφή σε επιλεγμένο ξενοδοχείο , φόρος διαμονής (άρθρο53 - v.4389/16), αρχηγός/συνοδός, ασφάλεια αστικής ευθύνης,ΦΠΑ.


Η έγγραφη  στις εκδρομές του γραφείου μας συνεπάγεται την αποδοχή των γενικών όρων συμμετοχής    (εδώ) και την υπογραφή της σύμβασης ταξιδίου.

 
Επιστροφή στο περιεχόμενο | Επιστροφή στο κύριο μενού