Ταξιδιωτικό Πρακτορείο - Vrakas Travel

Αναζήτηση
Μετάβαση στο περιεχόμενο

Κύριο Μενού

ΛΕΥΚΑΔΑ ΠΑΣΧΑ 2020

ΠΑΣΧΑ 2020

18-20/04/20                                                                                           3 ΗΜΕΡΕΣ
Πάσχα στην όμορφη
ΛΕΥΚΑΔΑ


Μ. ΣΑΒΒΑΤΟ:Αναχώρηση 07.30πμ. από ΠΕΙΡΑΙΑ 07:50 από ΑΘΗΝΑ για ΑΚΡΑΤΑ ΕΟ στάση, γέφυρα ΡΙΟΥ και , από εκεί για ΑΜΦΙΛΟΧΙΑ γεύμα, ΒΟΝΙΤΣΑ και συνεχίζουμε για ΛΕΥΚΑΔΑ. Άφιξη και παραμονή στην όμορφη πόλη της ΛΕΥΚΑΔΑΣ  με  τα γραφικά δρομάκια.Έπειτα επίσκεψη στην Μονή ΦΑΝΕΡΩΜΕΝΗΣ και συνεχίζουμε για ΠΕΡΙΓΙΑΛΙ,  τακτοποίηση στο ξενοδοχείο.  Το βράδυ παρακολούθηση της τελετής της Αναστάσεως και  Αναστάσιμο δείπνο. Διανυκτέρευση.
ΚΥΡΙΑΚΗ   ΠΑΣΧΑ:
Μετά το πρωινό αναχώρηση για  το κοσμοπολίτικο ΝΥΔΡΙ όπου θα υπάρξει προαιρετικά η δυνατότητα για όσους επιθυμούν να πραγματοποιήσουν μια μίνι κρουαζιέρα στα καταπράσινα νησάκια ΜΑΔΟΥΡΙ και ΣΚΟΡΠΙΟ, αγαπημένους τόπους αναψυχής ποιητών όπως ο Βαλαωρίτης άλλα και μεγιστάνων όπως  ο  Ωνάσης. Κατόπιν παραμονή για το Πασχαλινό μας γεύμα.Το απόγευμα χρόνος ελεύθερος για βόλτα στην όμορφη περιοχή. Διανυκτέρευση.
ΔΕΥΤΕΡΑ Πρωινό και αναχώρηση για την ΒΑΣΙΛΙΚΗ-όμορφο καταπράσινο χωριό στο νότιο μέρος του νησιού-παραμονή και εν συνεχεία για το ορεινό χωριό της ΚΑΡΥΑΣ ξακουστό για τα παραδοσιακά κεντήματα του.Κατόπιν για την όμορφη παραλία της ΠΡΕΒΕΖΑΣ όπου και η παραμονή μας για γεύμα και από εκεί για ΑΜΦΙΛΟΧΙΑ στάση, γέφυρα ΡΙΟΥ, ΑΚΡΑΤΑ ΕΟ στάση και στη συνέχεια για ΑΘΗΝΑ/ΠΕΙΡΑΙΑ.


Τιμή : 140,00 €  κατ
άτομο στο δίκλινο δωμάτιο
Τιμή : 180,00 €   μονόκλινο

Περιλαμβάνονται: Μετάβαση και επιστροφή με πολυτελές πούλμαν, 2 διανυκτέρευση στο ξενοδοχείο NOSTOS 3*, 2 πρωινά μπουφέ, Αναστάσιμο δείπνο και Πασχαλινό γεύμα,
φόρος διαμονής ,αρχηγός συνοδός ,Ασφάλεια αστικής  & επαγγελματικής  ευθύνης, φπα.


Η έγγραφη  στις εκδρομές του γραφείου μας συνεπάγεται την αποδοχή των γενικών όρων συμμετοχής  (εδώ) και την υπογραφή της σύμβασης ταξιδίου.

 
Επιστροφή στο περιεχόμενο | Επιστροφή στο κύριο μενού