Ταξιδιωτικό Πρακτορείο - Vrakas Travel

Αναζήτηση
Μετάβαση στο περιεχόμενο

Κύριο Μενού

ΚΥΘΝΟΣ ΠΑΣΧΑ 2020

ΠΑΣΧΑ 2020


17-20/04/20                                                                             4 ημέρες            ΚΥΘΝΟΣ            
           


 Πασχαλιά

στην Παναγία Κανάλα

με ξεχωριστά έθιμα


και διαμονή  στο φιλόξενο

HOTEL MELTEMI

                                                  


Μ.ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ:Αναχώρηση 05:45πμ  από ΠΕΙΡΑΙΑ 06:00 από ΑΘΗΝΑ για το λιμάνι του ΛΑΥΡΙΟΥ και από εκεί  επιβίβαση στο φέρρυ με προορισμό  την ΚΥΘΝΟ.Αφιξη στο λιμάνι του ΜΕΡΙΧΑ και αναχώρηση για τον οικισμό της ΔΡΥΟΠΙΔΑΣ(ΧΩΡΙΟ) στον οποίο ζούσαν οι Δρύοπες oi πρώτοι κάτοικοι του νησιού και είναι γνωστός για την ιδιαίτερη κυκλαδιτική αρχιτεκτονική του με τα ομοιόμορφα δυόρωφα σπίτια τα οποία σκέπαζονται όλα περιτέχνως με κεραμίδι.Κατόπιν για  τον γραφικό όρμο Λουτρά όπου και οι 2 θερμές πηγές που είναι και μοναδικές στις Κυκλάδες και  με θερμοκρασίες  άνω των 52 βαθμών Κελσίου τροφοδοτούν το τοπικό υδροθεραπευτηριο.Παραμονή για γεύμα στην όμορφη παραλία και εν συνεχεία τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας.Το απόγευμα παρακολούθηση της ακολουθίας του Επιταφίου και το βράδυ   δείπνο με ποικιλία απο νηστίσιμα αλλά και αρτύσιμα πιάτα.Διανυκτέρευση.
Μ.ΣΑΒΒΑΤΟ
: Πρωινό και αναχώρηση για την εκκλησία της ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΚΑΝΑΛΑΣ, προσκύνημα στην θαυματουργή εικόνα η οποία οφείλει την ονομασία της στο στενό κανάλι ανάμεσα στη Κύθνο και την  Σέριφο όπου και ανακαλύφθηκε από ντόπιους ψαράδες.Επόμενος σταθμός μας η πρωτεύουσα ΜΕΣΑΡΙΑ(ΧΩΡΑ)που είναι χτισμένη αμφιθεατρικά  και εντυπωσιάζει τον επισκέπτη με το έντονο κυκλαδίτικο χρώμα και την αυθεντική νησιώτικη ατμόσφαιρα .Mικρές πλατείες και γραφικά πλακόστρωτα, κάτασπρα σπίτια με χρωματιστές πόρτες και παράθυρα, σκαλιά, καμάρες και στεγάδια, ιστορικές εκκλησίες όπως του Αγ.Σάββα(1613), και ανεμόμυλοι συνθέτουν ένα θαυμάσιο οικιστικό σύνολο.Παραμονή για γεύμα και το απόγευμα επιστροφή στο ξενοδοχείο ενώ το βράδυ θα παρακολουθήσουμε τη Λειτουργία της Αναστάσεως  και στη συνέχεια θα απολαύσουμε το Αναστάσιμο δείπνο με την πατροπαράδοτη μαγειρίτσα.Διανυκτέρευση.
ΚΥΡΙΑΚΗ
ΠΑΣΧΑ: Πρωινό και ελεύθερος χρόνος,όσοι το επιθυμούν μπορουν να  απολαύσουν τις ευεργετικές  ιδιότητες των ζεστών νερών στα Λουτρά ενώ το μεσημέρι θα ακολουθήσει πλούσιο Πασχαλινό γεύμα με τον παραδοσιακό οβελία και ένα γνήσιο νησιώτικο γλέντι με μουσική και χορό στο ξενοδοχείο μας!Το απόγευμα ελεύθερο για ξεκούραση ή βόλτα στην όμορφη ακτή. Διανυκτέρευση.
ΔΕΥΤΕΡΑ: Μετά το πρωινό  αναχώρηση για την Χώρα όπου  σήμερα θα απαρακολουθήσουμε την αναπαράσταση του εθίμου της Κούνιας. Μια μεγάλη κούνια στήνεται στη κεντρική πλατεία και σ’ αυτήν κουνιούνται νέοι και νέες φορώντας παραδοσιακές στολές. Όποιο ζευγάρι ανεβεί στην κούνια δεσμεύεται ενώπιον θεού για τον γάμο του. Ακολουθεί κέρασμα με εδέσματα και ποτά και παραδοσιακοί χοροί. Το απόγευμα αναχώρηση για το λιμάνι και στη συνέχεια επιβίβαση στο φέρρυ για ΛΑΥΡΙΟ και από εκεί για ΑΘΗΝΑ/ΠΕΙΡΑΙΑ.

Τιμή : 230,00 € κατ’ άτομο σε δίκλινο      δωμάτιο
Τιμή :
305,00 € σε μονόκλινο

*Τιμή  early booking για κρατήσεις μέχρι 31/03 με προκαταβολή 50% και για περιορισμένο αριθμό θέσεων μετά την συγκεκριμένη ημερομηνία θα υπάρξει αύξηση τιμής


Περιλαμβάνονται:Μεταφορές με πολυτελές πούλμαν,εισιτήρια πλοίου  ΛΑΥΡΙΟ-ΚΥΘΝΟ- ΛΑΥΡΙΟ,σε οικονομική  θέση ,3 διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο MELTEMI ,3 πρωινά σε μπουφέ, Μ.Παρασκευή δείπνο ,Αναστάσιμο δείπνο,Πασχαλινό γεύμα  ,φόρος διαμονής, αρχηγός συνοδός ,Ασφάλεια αστικής  & επαγγελματικής  ευθύνης ,φπα.

Η έγγραφη  στις εκδρομές του γραφείου μας συνεπάγεται την αποδοχή των γενικών όρων συμμετοχής (εδώ) και την υπογραφή της σύμβασης ταξιδίου.


 
Επιστροφή στο περιεχόμενο | Επιστροφή στο κύριο μενού