Ταξιδιωτικό Πρακτορείο - Vrakas Travel

Αναζήτηση
Μετάβαση στο περιεχόμενο

Κύριο Μενού

ΣΚΥΡΟΣ ΠΑΣΧΑ 2020

ΠΑΣΧΑ 2020

17-20/04/20                                                                                                                      4 ΗΜΕΡΕΣ                                                                                                                                                                                                                    
                                                                                                                                                          


ΣΚΥΡΟΣ

Ξεχωριστό Πάσχα  στην Ανεμόεσσα  ΝεράιδαΜ.ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ:Αναχώρηση στις 06:30π.μ. από ΠΕΙΡΑΙΑ 06:50 από ΑΘΗΝΑ για ΑΜΑΡΥΝΘΟ στάση, παραλία ΚΥΜΗΣ επιβίβαση στο φερριμπότ  και μετάβαση στη ΛΙΝΑΡΙΑ. Αφιξη στο λιμάνι της ΣΚΥΡΟΥ και αναχώρηση για το γραφικό παραλιακό οικισμό ΜΑΓΑΖΙΑ όπου και η παραμονή μας για γεύμα. Εν συνεχεία για ΜΩΛΟ τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Το βράδυ παρακολούθηση της περιφοράς του Επιταφίου.Δείπνο.Διανυκτέρευση.
Μ.ΣΑΒΒΑΤΟ:Μετά το πρωινό θα ξεκινήσουμε να γνωρίσουμε καλύτερα τα αξιοθέατα του νησιού με πρώτο σταθμό το πετρόχτιστο θέατρο ΦΑΛΤΑΪΤΣ, το Αρχαιολογικό & Λαογραφικό Μουσείο και τα Σκυριανά σπίτια.Στη συνέχεια θα διασχίσουμε τη βόρεια πλευρά του νησιού γνωστή για το χαρακτηριστικό τοπίο με τα πυκνά πευκοδάση που φτάνουν μέχρι τη θάλασσα αλλα και τα γνώριμα άσπρα σπιτάκια που συνθέτουν ένα μοναδικό γαλήνιο νησιωτικό τοπίο.Επίσκεψη στην ΑΤΣΙΤΣΑ και το ΠΕΥΚΟ χωριά γνωστά για τους ονειρικούς κολπίσκους και τα πεντακάθαρα νερά ενώ στη παραλία ΓΥΡΙΣΜΑΤΑ θα έχουμε παραμονή για γεύμα. Επιστροφή στο ξενοδοχείο το απόγευμα.Ελεύθερος χρόνος και το βράδυ  παρακολούθηση της λειτουργίας της Ανάστασης ενώ αμέσως μετά θα ακολουθήσει το πατροπαράδοτο Αναστάσιμο δείπνο. Διανυκτέρευση.
ΚΥΡΙΑΚΗ ΠΑΣΧΑ Πρόγευμα και στη συνέχεια επίσκεψη στη Χώρα της Σκύρου χτισμένη αμφιθεατρικά στη σκιά του μεσαιωνικού Κάστρου.Επίσκεψη αρχικά στη Μονή του Αγ.Γεωργίου γνωστή για τις σπουδαίες αγιογραφίες της και ύστερα στη παλιά πόλη που εντυπωσιάζει με την αιγαιοπελαγίτικη αρχιτεκτονική .Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας για το Πασχαλινό μας γεύμα με το παραδοσιακό Σκυριανό οβελία και ποικιλία τοπικών εδεσμάτων.Διανυκτέρευση
ΔΕΥΤΕΡΑ:Μετά το πρωινό μας χρόνος ελέυθερος  για μια τελευταία βόλτα στο νησί,για τις τελευταιες αγορές μας αλλά και για να δοκιμάσουμε τα πεντανόστιμα Σκυριανά γλυκά.Κατόπιν αναχώρηση για  ΛΙΝΑΡΙΑ γεύμα και ύστερα επιβίβαση στο φέρριμπότ για ΚΥΜΗ. Αφιξη και αναχώρηση για ΕΡΕΤΡΕΙΑ στάση και από εκεί μέσω ΧΑΛΚΙΔΑΣ θα επιστρέψουμε σε ΑΘΗΝΑ/ΠΕΙΡΑΙΑ.


Τιμή 205,00 € κατ άτομο σε δίκλινο δωμάτιο *

Τιμή 255,00  € μονόκλινοΠεριλαμβάνονται: Μετάβαση και επιστροφή με το πούλμαν, 3 διανυκτερέυσεις στο ξενοδοχείο ΜΕΛΙΚΑΡΙ  3* ,3 πρωινά μπουφέ , Μ.Παρασκευή δείπνο,Αναστάσιμο δείπνο,Πασχαλινό γεύμα,τα εισιτήρια των φέρριμπότ, Αρχηγό -συνοδό,φόρος διαμονής, Ασφαλεια αστικής  & επαγγελματικής  ευθύνης ,ΦΠΑ.Η έγγραφη  στις εκδρομές του γραφείου μας συνεπάγεται την αποδοχή των γενικών όρων συμμετοχής (εδώ) και την υπογραφή της σύμβασης ταξιδίου. 
Επιστροφή στο περιεχόμενο | Επιστροφή στο κύριο μενού