Ταξιδιωτικό Πρακτορείο - Vrakas Travel

Αναζήτηση
Μετάβαση στο περιεχόμενο

Κύριο Μενού

ΚΥΘΗΡΑ ΠΑΣΧΑ 2020

ΠΑΣΧΑ 2020

17-20/04/20                                                                                4 ΗΜΕΡΕΣ                                                                                                                                                                          
                                                                 Πασχαλιά στο όμορφο
                                                                          Τσιρίγο                                                          ΚΥΘΗΡΑ -ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΥΡΤΙΔΙΩΤΙΣΣΑΜ.ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ:
Αναχώρηση 06.30πμ.απο ΠΕΙΡΑΙΑ 06:45 από ΑΘΗΝΑ για ΑΡΤΕΜΗΣΙΟ στάση, ΣΠΑΡΤΗ, ΝΕΑΠΟΛΗ  γεύμα,επιβίβαση στο φέρι μπότ και αναχώρηση για ΚΥΘΗΡΑ  Αφιξη στο νησί και εν συνεχεία επίσκεψη στη Μονή Αγ.Θεοδώρου.Κατόπιν για ΑΓ.ΠΕΛΑΓΙΑ,τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας .Παρακολούθηση της περιφοράς του Επιταφίου.Δείπνο. Διανυκτέρευση.
Μ.ΣΑΒΒΑΤΟ: Πρωινό και αναχώρηση για την περιήγηση μας στο όμορφο νησί με τις αμμουδερές παραλίες και τις μαγευτικές ακρογιαλιές .Πρώτος μας σταθμός το χωριό ΛΙΒΑΔΙ με τη μεγαλύτερη πέτρινη γέφυρα των Βαλκανίων  που στηρίζεται σε 13 επιβλητικά  τόξα και συνεχίζουμε για επίσκεψη στην ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΥΡΤΙΔΙΩΤΙΣΣΑ. Επειτα επίσκεψη στην όμορφη ΧΩΡΑ ή ΤΣΙΡΙΓΟ-πρωτεύουσα του νησιού-σφικταγκαλιασμένη μπροστά στο επιβλητικό Κάστρο με κάτασπρα σπίτα και γραφικά σοκάκια που εντυπωσιάζουν τους επισκέπτες. Εν συνεχεία για τη φημισμένη παραλία ΚΑΨΑΛΙ όπου και παραμονή για  γεύμα.Το απόγευμα επισκεπτόμαστε τον καταπράσινο ΜΥΛΟΠΟΤΑΜΟ  με τα τρεχούμενα νερά και το μικρό καταρράκτη   και από εκεί επιστροφή στο ξενοδοχείο. Το βράδυ παρακολούθηση της λειτουργίας της Ανάστασης ενώ αμέσως μετά θα ακολουθήσει το πατροπαράδοτο Αναστάσιμο δείπνο με τη μαγειρίτσα. Διανυκτέρευση..
ΚΥΡΙΑΚΗ ΠΑΣΧΑ:Μετά το πρωινό χρόνος ελεύθερος για βόλτα στην όμορφη παραλία του χωριού που σήμερα γιορτάζει τη Πασχαλιά και όλοι μαζί ψήνουν το παραδοσιακό οβελία με νησιώτικα τραγούδια και χορούς.Το μεσημέρι θα απολαύσουμε το παραδοσιακό πασχαλινό μας γεύμα ενώ το απόγευμα μια όμορφη βόλτα θα μας φέρει στο γραφικό κεφαλοχώρι ΠΟΤΑΜΟΣ.Διανυκτέρευση

ΔΕΥΤΕΡΑ : Μετά το πρωινό αναχώρηση για επίσκεψη στον ειδυλλιακό ΑΒΛΕΜΟΝΑ και στη συνέχεια για ΔΙΑΚΟΦΤΙ  επιβίβαση στο φέρι και αναχώρηση για ΝΕΑΠΟΛΗ,γεύμα προαιρετικά και αναχώρηση για     ΣΠΑΡΤΗ ,ΤΡΙΠΟΛΗ από εκεί για ΙΣΘΜΟ στάση και στη συνέχεια για ΑΘΗΝΑ, ΠΕΙΡΑΙΑ.                                                                                                                                                              


Τιμή :
230,00 € κατ΄άτομο στο δίκλινο δωμάτιο
Τιμή :
290,00 € μονόκλινο

Περιλαμβάνονται:
Μετάβαση και επιστροφή με πολυτελές πούλμαν, 3 διανυκτερεύσεις  στο ξενοδοχείο ΒΕΝΑΡΔΟΣ 3*,3 πρωινά μπουφέ, Μ.Παρασκευή δείπνο,Αναστάσιμο δείπνο, Πασχαλινό γεύμα τα εισιτήρια των φέριμπότ , Αρχηγό -συνοδό,φόρος διαμονής, Ασφαλεια αστικής  & επαγγελματικής  ευθύνης ,ΦΠΑ.

Η έγγραφη  στις εκδρομές του γραφείου μας συνεπάγεται την αποδοχή των γενικών όρων συμμετοχής (εδώ) και την υπογραφή της σύμβασης ταξιδίου.

 
Επιστροφή στο περιεχόμενο | Επιστροφή στο κύριο μενού