Ταξιδιωτικό Πρακτορείο - Vrakas Travel

Αναζήτηση
Μετάβαση στο περιεχόμενο

Κύριο Μενού

ΚΑΒΑΛΑ-ΠΑΣΧΑ 2020

ΠΑΣΧΑ 2020

17-20/04/20                                                                                                                        4 ΗΜΕΡΕΣ

Πάσχα    


στη Κεντρική Μακεδονία

και στο πολυτελές HOTEL LUCY 5*

                                                              

ΚΑΒΑΛΑ-ΔΡΑΜΑ  
ΑΜΦΙΠΟΛΗ-M.EIΚΟΣΙΦΟΙΝΙΣΣΑΣ
ΜΟΥΣΕΙΟ ΚΕΡΙΝΩΝ ΟΜΟΙΩΜΑΤΩΝ
ΣΠΗΛΑΙΟ ΑΛΙΣΤΡΑΤΗΣ
Μ.ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ: Αναχώρηση 07:00πμ. από ΠΕΙΡΑΙΑ 07:20 από ΑΘΗΝΑ για ΛΑΜΙΑ EO στάση και στη συνέχεια γιαΛΑΡΙΣΑ(ΕΟ) γεύμα και από εκεί και προσπερνώντας τη ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ θα επισκεφτούμε το πολύ ενδιαφέρον ΜΟΥΣΕΙΟ ΚΕΡΙΝΩΝ ΟΜΟΙΩΜΑΤΩΝ του Θεόδωρου Κοκκινίδη που εντυπωσιάζει τον επισκέπτη με τις εξαιρετικές αναπαραστάσεις απο κερί, σημαντικών προσωπικοτήτων της ελληνικής και διεθνούς σκηνής.Κατόπιν άφιξη στην ΚΑΒΑΛΑ και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Παρακολούθηση της περιφοράς του Επιταφίου. Δείπνο.Διανυκτέρευση.
Μ.ΣΑΒΒΑΤΟ: Μετά το πρωινό αναχώρηση για την ιστορική (450μχ.) Μονή της Παναγίας Εικοσιφοίνισσας  με την περίφημη θαυματουργή εικόνα της.Στη συνέχεια για ΣΠΗΛΑΙΟ ΑΛΙΣΤΡΑΤΗΣ, επίσκεψη σε ένα από τα σημαντικότερα και ωραιότερα Σπήλαια της χώρας μας με σταλακτίτες και σταλαγμίτες ύψους μέχρι και 14 μ., που αποτελεί ένα σπάνιο γεωλογικό φαινόμενο της Ευρώπης. Κατόπιν για την  πόλη της ΔΡΑΜΑΣ όπου θα έχουμε χρόνο για γεύμα στο καταπράσινο πάρκο των πηγών της Αγίας Βαρβάρας .Το απόγευμα επιστροφή στην ΚΑΒΑΛΑ και το βράδυ παρακολούθηση της τελετής της Αναστάσεως και στη συνέχεια Αναστάσιμο δείπνο.Διανυκτέρευση
ΚΥΡΙΑΚΗ ΠΑΣΧΑ: Μετά το πρωινό μας ελεύθερος χρόνος  και στη συνέχεια θα απολαύσουμε το παραδοσιακό Πασχαλινό τραπέζι σε πλούσιο μπουφέ με γλέντι και ζωντανή μουσική.Το απόγευμα ελεύθερος χρόνος στη πόλη της ΚΑΒΑΛΑΣ   και το παλιό ιστορικό κέντρο στο οποίο δεσπόζει το εντυπωσιακό  Ιμαρέτ αλλά και το σύμβολο της πόλης,το επιβλητικό υδραγωγείο. Διανυκτέρευση.
ΔΕΥΤΕΡΑ : Μετά το πρωινό αναχώρηση και πρώτη στάση στη περιοχή της Αμφίπολης ιδιαιτέρως γνωστή για τις ανασκαφές του ομώνυμου τύμβου (Καστά) μέχρι το σημείο όπου θα μας αφήσουν οι αρχές να πλησιάσουμε. Εν συνεχεία για ΛΑΡΙΣΑ στην ΕΟ γεύμα, ΛΑΜΙΑ ΕΟ στάση και από εκεί για  ΑΘΗΝΑ/ΠΕΙΡΑΙΑ.

Τιμή    230,00  €  κατ άτομο σε δίκλινο
Τιμή    300,00  €  μονόκλινο

*Τιμή  early booking για κρατήσεις μέχρι 15/03 με προκαταβολή 50% και για περιορισμένο αριθμό θέσεωνΠεριλαμβάνονται: Μετάβαση και επιστροφή με σύγχρονο υπερυψωμένο πούλμαν, 3 διανυκτερεύσεις στο πολυτελές HOTEL LUCY 5*, 3 πρωινά μπουφέ, ημιδιατροφή σε μπουφέ- Νηστίσιμο δείπνο την Μ. Παρασκευή, Αναστάσιμο δείπνο, Πασχαλινό εορταστικό γεύμα με ζωντανή μουσική, φόρος διαμονής ,αρχηγός συνοδός ,Ασφάλεια αστικής  & επαγγελματικής  ευθύνης, φπα.

Η έγγραφη  στις εκδρομές του γραφείου μας συνεπάγεται την αποδοχή των γενικών όρων συμμετοχής  (εδώ) και την υπογραφή της σύμβασης ταξιδίου. 
Επιστροφή στο περιεχόμενο | Επιστροφή στο κύριο μενού