Ταξιδιωτικό Πρακτορείο - Vrakas Travel

Αναζήτηση
Μετάβαση στο περιεχόμενο

Κύριο Μενού

ΣΥΡΟΣ ΠΑΣΧΑ 20

ΠΑΣΧΑ 2020


17-20/4/20                                                                                                4 ημέρες


            ΣΥΡΟΣ
         
           


 Πασχαλιά στην όμορφη Σύρο

με παρακολούθηση του Επιταφίου

στην Ερμούπολη

και διαμονή  στο ξεχωριστό

DOLPHIN BAY 4*


                                                  


Μ.ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ:Συγκέντρωση το πρωί στο λιμάνι του ΠΕΙΡΑΙΑ,επιβίβαση στο πλοίο και αναχώρηση για ΣΥΡΟ. Άφιξη και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας,δείπνο σε πλούσιο μπουφέ με νηστίσιμα και αρτύσιμα και στη συνεχεια αναχώρηση για ΕΡΜΟΥΠΟΛΗ για την παρακολούθηση περιφοράς των Επιταφίων που γίνεται με μοναδική κατάνυξη και ιδιαιτερότητα αφού στην πλατεία Μιαούλη θα γίνει η συνάντηση των Επιταφίων τεσσάρων εκκλησιών, του ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ, της ΚΟΙΜΗΣΕΩΣ ΤΗΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ, της ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΕΩΣ αλλά και της καθολικής εκκλησίας της ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΤΡΙΑΣ. Κατόπιν επιστροφή στο ξενοδοχείο .Διανυκτέρευση.
Μ.ΣΑΒΒΑΤΟ
: Πρωινό και αναχώρηση για τον Μεσαιωνικό Οικισμό της Άνω Σύρου, όπου θα επισκεφθούμε τον Καθολικό Καθεδρικό Ναό του Αγίου Γεωργίου, το Μοναστήρι των Καπου-τσίνων, το Μοναστήρι των Ιησουϊτών, τηνΠιάτσα, τα λαογραφικά μουσεία και μετά,μέσα από τα στενά δρομάκια θα φθάσουμε στο «κάτω τέρμα», όπου θα μας περιμένει το πούλμαν για να μας μεταφέρει στην Ερμούπολη. Εκεί θα επισκεφθούμε πεζή τον Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου, τη συνοικία Βαπόρια με τα νεοκλασικά σπίτια και τη«μικρή Βενετία», το μνημείο του «Άταφου Αγωνιστή». Προαιρετική επίσκεψη στοπρώτο Θέατρο-όπερα της Ελλάδας. Στη συνέχεια θα επισκεφθούμε το Πνευματικό Κέντρο και το μουσείο με τα αντίγραφα Κυκλαδικής Τέχνης, το αρχαιολογικό μουσείο, το Γυμνάσιο της Νέας Ελλάδας, το μοναδικό Δημαρχείο στη μαρμάρινη πλατεία Μιαούλη. Τέλος, μέσα από την αγορά θα φθάσουμε στον Ιερό Ναό της Κοίμησης της Θεοτόκου, για να θαυμάσουμε την ομώνυμη αυθεντική εικόνα του El Greco.Αμέσως μετά επιβίβαση στο πούλμαν για να πραγματοποιήσουμε τον Γύρο της Σύρου. Στη διαδρομή μας θα επισκεφθούμε όλο το νότιο τμήμα του νησιού, περνώντας από τα χωριά με τις θαυμάσιες παραλίες,όπως: Αζόλιμνος, Βάρη, Μεγάλος Γυαλός,Ποσειδωνία, Φοίνικας, Γαλησσάς και Κίνι.Επιστροφή στο ξενοδοχείο και το βράδυ θα παρακολουθήσουμε τη Λειτουργία της Αναστάσεως στην Ποσειδωνία και στη συνέχεια θα απολαύσουμε το Αναστάσιμο δείπνο με την πατροπαράδοτη μαγειρίτσα,κόκκινα αυγά και τσουρέκια.Διανυκτέρευση.
ΚΥΡΙΑΚΗ
ΠΑΣΧΑ: Πρωινό και ελεύθερος χρόνος για να παρακολουθήσουμε το παραδοσιακό ψήσιμο των αρνιών  απολαμβάνοντας μεζεδάκι με ούζο ενώ θα ακολουθήσει πλούσιο Πασχαλινό γεύμα με γνήσιο νησιώτικο γλέντι και  ζωντανή μουσική απο την  ορχήστρα του ξενοδοχείου!Το απόγευμα ελεύθερο για ξεκούραση ή βόλτα. Διανυκτέρευση.
ΔΕΥΤΕΡΑ: Μετά το πρωινό χρόνος ελεύθερος για βόλτες και τις τελευταίες αναμνηστικές αγορές στην ΕΡΜΟΥΠΟΛΗ και ύστερα για το λιμάνι,επιβίβαση στο πλοίο και αναχώρηση  για ΠΕΙΡΑΙΑ.

Τιμή : 305,00 € κατ’ άτομο σε δίκλινο      δωμάτιο
Τιμή :
400,00 € σε μονόκλινο

*Τιμή  early booking για κρατήσεις μέχρι 31/03 με προκαταβολή 50% και για περιορισμένο αριθμό θέσεων μετά την συγκεκριμένη ημερομηνία θα υπάρξει αύξηση τιμής


Περιλαμβάνονται:Μεταφορές με πολυτελές πούλμαν,εισιτήρια επιβατών Πειραιάς ΣύροςΠειραιάς σε οικονομική  θεση ,3 διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο DOLPHIN BAY   4* στη Γαλυσσά Σύρου 3 πρωινά σε μπουφέ, Μ.Παρασκευή δείπνο σε μπουφέ,Αναστάσιμο δείπνο,Πασχαλινό γεύμα με ζωντανή μουσική ,Δωρεάν αναψυκτικά post mix, μπύρα draft, κρασί χύμα λευκό ή κόκκινο και νερό κατά την διάρκεια του γεύματος ή του δείπνου,φόρος διαμονής, αρχηγός συνοδός ,Ασφάλεια αστικής  & επαγγελματικής  ευθύνης ,φπα.

Η έγγραφη  στις εκδρομές του γραφείου μας συνεπάγεται την αποδοχή των γενικών όρων συμμετοχής (εδώ) και την υπογραφή της σύμβασης ταξιδίου.

 
Επιστροφή στο περιεχόμενο | Επιστροφή στο κύριο μενού