Ταξιδιωτικό Πρακτορείο - Vrakas Travel

Αναζήτηση
Μετάβαση στο περιεχόμενο

Κύριο Μενού

ΤΗΝΟΣ ΠΑΣΧΑ 20

ΠΑΣΧΑ 2020


17-20/04/20                                                                                          4 ημέρες


             ΤΗΝΟΣ
                 
                  Πάσχα στη Μεγαλόχαρη
                    και στο φιλόξενο

                
HOTEL AEOLOS BAY 3*
μέσα στην πόλη της Τήνου


                                                                                 σε μοναδική τιμή                                                       
                                                                                                                           

                από 240€ με ημιδιατροφή
Μ.ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ:Αναχώρηση 05:45 από ΠΕΙΡΑΙΑ και 06:00 από ΑΘΗΝΑ  για το λιμάνι της  ΡΑΦΗΝΑΣ επιβίβαση στο πλοίο και αναχώρηση για ΤΗΝΟ. Άφιξη και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας.Το βράδυ παρακολούθηση της περιφοράς του Επιταφίου και στη συνέχεια δείπνο σε πλούσιο μπουφέ με νηστίσημα .Διανυκτέρευση.
Μ.ΣΑΒΒΑΤΟ
: Πρωινό και αναχώρηση για το γύρο του νησιού. Θα δούμε τις φυσικές ομορφιές, θα θαυμάσουμε την ενδιαφέρουσα αρχιτεκτονική των σπιτιών με τους γραφικούς περιστερώνες, το αρχοντικό χωριό του Γιαννούλη Χαλεπά, τον Πύργο, το Μοναστήρι της Αγίας Πελαγίας όπου βρέθηκε η εικόνα της Παναγίας, τον Βώλακα με τους εντυπωσιακούς «εξωγήινους» λίθινους γρανιτένιους σχηματισμούς και την εκκλησία της Μεγαλόχαρης. Το νησί εντυπωσιάζει τον επισκέπτη για τις αντιθέσεις στο τοπίο του, ενώ αποτελεί αγαπημένο προορισμό και για προσκυνηματικούς λόγους, αλλά και για την τουριστική γοητεία του. Επιστροφή στο ξενοδοχείο το απόγευμα. Το βράδυ θα παρακολουθήσουμε τη Λειτουργία της Αναστάσεως και στη συνέχεια θα απολαύσουμε το Αναστάσιμο δείπνο με την πατροπαράδοτη μαγειρίτσα,κόκκινα αυγά και κουλούρια.Διανυκτέρευση.
ΚΥΡΙΑΚΗ
ΠΑΣΧΑ: Πρωινό και ελεύθερος χρόνος για να παρακολουθήσουμε το παραδοσιακό ψήσιμο του οβελία,απολαμβάνοντας μεζεδάκι με ουζάκι στον κήπο του ξενοδοχείου. Ακολουθεί Πασχαλινό γεύμα με γνήσιο νησιώτικο γλέντι!Το απόγευμα ελεύθερο για ξεκούραση ή βόλτα. Διανυκτέρευση.
ΔΕΥΤΕΡΑ: Μετά το πρωινό χρόνος ελεύθερος για προσκυνημα στην εκκλησία της Παναγίας αλλά και για περιήγηση στη γραφική Χώρα και στη συνέχεια  συγκεντρωση στο λιμάνι για αναχώρηση  για ΡΑΦΗΝΑ και από εκει για ΑΘΗΝΑ/ ΠΕΙΡΑΙΑ.

Τιμή : 240,00 € κατ’ άτομο σε δίκλινο
     δωμάτιο
Τιμή : 315,00
€ σε μονόκλινο


*Τιμή  early booking για κρατήσεις μέχρι 31/03 με προκαταβολή 50% και για περιορισμένο αριθμό θέσεων μετά την συγκεκριμένη ημερομηνία θα υπάρξει αύξηση τιμήςΠεριλαμβάνονται:Μεταφορές με πολυτελές πούλμαν,εισιτήρια επιβατών Ραφηνα – Τήνος – Ραφηνα σε οικονομική  θεση ,3 διανυκτερεύσεις στο HOTEL AEOLOS BAY 3*
μέσα στην πόλη της Τήνου, 3 πρωινά μπουφέ, Μ.Παρασκευή δείπνο,Αναστάσιμο δείπνο,Πασχαλινό γεύμα με μουσική ,αρχηγός/συνοδός,φόρος διαμονής, Ασφαλεια αστικής  & επαγγελματικής  ευθύνης ,ΦΠΑ.


Η έγγραφη  στις εκδρομές του γραφείου μας συνεπάγεται την αποδοχή των γενικών όρων συμμετοχής (εδώ) και την υπογραφή της σύμβασης ταξιδίου. 
Επιστροφή στο περιεχόμενο | Επιστροφή στο κύριο μενού