Ταξιδιωτικό Πρακτορείο - Vrakas Travel

Αναζήτηση
Μετάβαση στο περιεχόμενο

Κύριο Μενού

ΘΡΑΚΗ ΠΑΣΧΑ 20

ΠΑΣΧΑ 2020

17-20/04/20                                                                                                                                              4 ΗΜΕΡΕΣ


Πάσχα στη Θράκη
και την
Αδριανούπολη

ΞΑΝΘΗ -ΚΑΒΑΛΑ
ΚΟΜΟΤΗΝΗ-ΑΔΡΙΑΝΟΥΠΟΛΗ
ΠΟΡΤΟ ΛΑΓΟΣ - ΛΙΜΝΗ ΒΙΣΤΩΝΙΔΑ

Μ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ:Αναχώρηση 07:00 π.μ. από ΠΕΙΡΑΙΑ και 07:20 από  ΑΘΗΝΑ ημίωρη στάση για καφέ στην περιοχή της ΛΑΜΙΑΣ και από εκεί για περιοχή ΠΛΑΤΑΜΩΝΑ παραμονή για γεύμα. Αμέσως μετά από την ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟ παρακάμπτουμε τη συμπρωτεύουσα και συνεχίζουμε για να τακτοποιηθούμε το απόγευμα στο ξενοδοχείο μας στην ΚΟΜΟΤΗΝΗ. Προαιρετική παρακολούθηση του Επιταφίου.Δείπνο.Διανυκτερευση.

Μ. ΣΑΒΒΑΤΟ: Μετά το πρωινό μας  θα αναχωρησουμε για τη περιήγηση μας στο ανατολικό άκρο της πατρίδας μας και τον ακριτικό νομό της Αλεξανδρούπολης. Θα προσπεράσουμε το ΣΟΥΦΛΙ, το ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟ και την ΟΡΕΣΤΙΑΔΑ, για να φθάσουμε στις ΚΑΣΤΑΝΙΕΣ και τα Ελληνοτουρκικά σύνορα, όπου μετά τον απαραίτητο έλεγχο των ταξιδιωτικών εγγράφων, (ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ ΝΕΟΥ ΤΥΠΟΥ Ή ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΑ 6μηνης ισχύος) θα φθάσουμε στην ΑΔΡΙΑΝΟΥΠΟΛΗ. Εδώ  θα έχουμε την ευκαιρία να περπατήσουμε στην αγορά της πόλης και να δούμε το ΣΕΛΙΜΓΙΕ ΤΖΑΜΙ. Το τέμενος χτίστηκε με την εντολή του Σουλτάνου Σελίμ Β΄ από το διάσημο Οθωμανό αρχιτέκτονα Μιμάρ Σινάν το διάστημα 1569-1575. Ο Σινάν θεωρεί το έργο αυτό ως το ωραιότερο έργο του. Σήμερα το μνημείο θεωρείται ένα από τα σημαντικότερα μνημεία στην Ισλαμική αρχιτεκτονική. Ακολουθεί επίσκεψη στο ΚΑΡΑΓΑΤΣ   με το σιδηροδρομικό σταθμό της Γαλλικής εταιρείας, που στάθμευε το ΟΡΙΑΝ ΕΞΠΡΕΣ. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας στην ΚΟΜΟΤΗΝΗ, με στάση στο ΣΟΥΦΛΙ με την πλούσια πολιτιστική παράδοση. Παρακολούθηση της λειτουργίας της Ανάστασης το βράδυ, Αναστάσιμο δείπνο, διανυκτέρευση.

ΚΥΡΙΑΚΗ   ΠΑΣΧΑ: Πρωινό και αναχώρηση με προορισμό αρχικά τη λίμνη ΒΙΣΤΩΝΙΔΑ που αποτελεί σημαντικό υδροβιότοπο και στη συνέχεια το ΠΟΡΤΟ ΛΑΓΟΣ με την ιστορική Μονή Αγ.Νικολάου.Κατόπιν για τη γραφική ΞΑΝΘΗ που εντυπωσιάζει τον επισκέπτη με το ιδιαίτερο χρώμα   της παλιάς πόλης με τα παραδοσιακά αρχοντικά και τα λιθόστρωτα σοκάκια.Το μεσημέρι επιστροφή στη ΚΟΜΟΤΗΝΗ για το  πασχαλινό γεύμα με το πατροπαράδοτο ψήσιμο του οβελία και γλέντι με μουσική και απεριόριστη κατανάλωση σε λευκό-κόκκινο κρασί στο εστιατόριο του ξενοδοχείου μας. Το απόγευμα χρόνος ελεύθερος για όσους επιθυμούν να απολαύσουν τον καφέ τους με μια βόλτα στο κέντρο της πόλης .Διανυκτέρευση.
ΔΕΥΤΕΡΑ:
Πρωινό και αναχώρηση για την όμορφη παραλιακή πόλη της ΚΑΒΑΛΑΣ όπου θα έχουμε μια σύντομη επίσκεψη και στη συνέχεια θα κατηφορίσουμε προς την περιοχή της ΛΑΡΙΣΑΣ(ΕΟ)  γεύμα, ΛΑΜΙΑ ΕΟ στάση και από εκεί για ΑΘΗΝΑ/ΠΕΙΡΑΙΑ.


Τιμή :  
190,00 € κατάτομο στο δίκλινο
Τιμή :  
250,00 € μονόκλινο δωμάτιο

Περιλαμβανονται:
Μετάβαση και επιστροφή με πολυτελές πούλμαν, 3 διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο CHRIS&EVE   4*, 3  πρωινά μπουφέ ,δείπνο τη  Μ.Παρασκευή, Αναστάσιμο δείπνο το Μ. Σάββατο, Πασχαλινό γεύμα την ΚΥΡΙΑΚΗ του Πάσχα με μουσική και απεριόριστη κατανάλωση σε λευκό-κόκκινο κρασί ,Αρχηγός συνοδός,φόρος διαμονής, Ασφαλεια αστικής  & επαγγελματικής  ευθύνης ,ΦΠΑ.

Η έγγραφη  στις εκδρομές του γραφείου μας συνεπάγεται την αποδοχή των γενικών όρων συμμετοχής (εδώ) και την υπογραφή της σύμβασης ταξιδίου. 
Επιστροφή στο περιεχόμενο | Επιστροφή στο κύριο μενού