ΚΑΠΠΑΔΟΚΙΑ 2020 - Ταξιδιωτικό Πρακτορείο - Vrakas Travel

Ταξιδιωτικό Πρακτορείο - Vrakas Travel

Αναζήτηση
Μετάβαση στο περιεχόμενο

Κύριο Μενού

ΚΑΠΠΑΔΟΚΙΑ 2020

ΟΔΙΚΕΣ ΕΚΔΡΟΜΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 2020

8 ΗΜΕΡΕΣ


«Tαξιδι εκεί όπου
και οι βράχοι έχουν μιλιά»


ΚΑΠΠΑΔΟΚΙΑ


ΕΣΚΙΣΕΧΙΡ
ΓΟΡΔΙΟΝ ΑΓΚΥΡΑ ΚΑΙΣΑΡΕΙΑ ΣΙΝΑΣΟΣ

ΜΑΛΑΚΟΠΗ
ΠΡΟΚΟΠΙ ΠΡΟΥΣΑ           
Αναχωρήσεις 2020


25/07

22/08
1η ημέρα:ΑΘΗΝΑ-ΚΟΜΟΤΗΝΗ
Αναχώρηση 07:00 απο ΠΕΙΡΑΙΑ και 07:20  απο ΑΘΗΝΑ  για ΛΑΜΙΑ (Ε.Ο.)στάση και συνεχίζουμε τη διαδρομή μας για να φτάσουμε  στη ΛΑΡΙΣΑ (ΕΟ) όπου και  στάση για  προαιρετικό γεύμα. Αμέσως μετά η ΝΕΑ ΕΘΝΙΚΗ ΟΔΟΣ μας οδηγεί στη συμπρωτεύουσα, την οποία παρακάμπτουμε για να συνεχίσουμε  από  την  ΕΓΝΑΤΙΑ  ΟΔΟ για  την  πόλη  της    ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ.Άφιξη, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο.Διανυκτέρευση.
2η ημέρα:ΚΟΜΟΤΗΝΗ-ΡΑΙΔΕΣΤΟΣ-ΕΣΚΙΣΕΧΙΡ
Μετά το πρωινό αναχώρηση από το ξενοδοχείο, διέλευση συνόρων και συνεχίζουμε για σύντομη στάση στην παραλιακή ΡΑΙΔΕΣΤΟ. Αργότερα θα προσπεράσουμε την ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ μεσω της μεγάλης γέφυρας που  ενώνει την Ευρώπη με την Ασία και θα συνεχίσουμε τη διαδρομή διασχίζοντας πια την Ασιατική Τουρκία για να φτάσουμε το βράδυ στο ιστορικό ΕΣΚΙΣΕΧΙΡ.Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο και χρόνος ελεύθερος για μια πρώτη γνωριμία με την πόλη.   Δείπνο. Διανυκτέρευση.
3η ημέρα:
ΕΣΚΙΣΕΧΙΡ-ΓΟΡΔΙΟ-ΑΓΚΥΡΑ-ΑΛΑΤΟΛΙΜΝΗ-ΚΑΠΠΑΔΟΚΙΑ
Μετά το πρωινό μας πρωτος μας σταθμός το Γόρδιο(Polati) γνωστό από τον Γόρδιο δεσμό που έλυσε με τον ξίφος του ο Μέγας Αλέξανδρος.Εν συνεχεία για την πρωτεύουσα  πόλη της ΑΓΚΥΡΑΣ. η οποία οφείλει την ανοδο της στον Κεμάλ ο οποιος από το 1923 μετεφερε σταδιακα εδώ την διοικηση του νεοσυστατου κεμαλικου κράτους.Σύντομη περιηγηση στη πολιτεια που φιλοξενει τα μεγάλα κυβερνητικα κτίρια αλλα και το νέο παλάτι του Ερντογάν.Κατόπιν  και εφόσ
oν είναι δυνατον θα περιηγηθούμε εξωτερικα από το νέο παλάτι του Ερντογάν το οποίο αποτελεί αναμφίβολα ένα σύγχρονο  αρχιτεκτονικό επίτευγμα ενώ στη συνέχεια θα κινηθούμε νοτιοανατολικά και θα κάνουμε μια στάση στη γραφική λίμνη του  Αλατιού όπου θα έχουμε χρόνο για γεύμα και για να φωτογραφίσουμε το μοναδικό θέαμα.Αφιξη το βράδυ στην περιοχή της ΚΑΠΠΑΔΟΚΙΑΣ,τακτοποίηση στο ξενοδοχείο.Δείπνο,διανυκτέρευση.
4η ημέρα: ΚΑΠΠΑΔΟΚΙΑ
Μετά το πρωινό μας αναχωρουμε προς την ΝΕΑΠΟΛΗ για να επισκεφτούμε το ξακουστο  υπαίθριο μουσειο του KΟΡΑΜΑΤΟΣ (GOREME) όπου θα θαυμάσουμε τις μοναδικες ηφαιστιογενείς πέτρες με τα περίεργα σχήματα σε μια κοιλάδα γεμάτη από εκκλησίες και υπόγεια περάσματα μέσα από τα βράχια που οδηγούν μέσα από διακλαδώσεις σε μοναστήρια και εκκλησίες όπως είναι το Μοναστήρι των Καλογριών, η εκκλησία του Αγίου Βασιλείου ( όπου συνέγραψε τους κανόνες της εκκλησίας), το παρεκκλήσι της Αγίας Αικατερίνης κλπ. Μετά το ΚΟΡΑΜΑ θα απολαύσουμε το μοναδικό θέαμα στις νεραιδοκαμινάδες ή αμπέλι του Πασά  και θα συνεχίσουμε για την υπόγεια πολιτεία της  ΜΑΛΑΚΟΠΗΣ συμβολο του αγώνα των πρωτοχριστιανών απέναντι στους διώκτες τους με την επιβλητική εκκλησία των Αγίων Θεοδώρων. Παραμονή για γεύμα και χρόνος ελεύθερος στην αγορά των κεραμεικών
Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Δείπνο διανυκτέρευση.
5η ΗΜΕΡΑ: ΚΑΠΠΑΔΟΚΙΑ
ΣΙΝΑΣΟ ΚΑΙΣΑΡΕΙΑ-ΠΡΟΚΟΠΙ
Μετά το πρωινό μας κατευθυνόμα στην πολη ΣΙΝΑΣΟ ,γνωστή για την Ελληνικότητα της  και στη συνέχεια για την ΚΑΙΣΑΡΕΙΑ,πατρίδα του Μεγάλου Βασιλείου.Η πόλη εντυπωσιάζει τον επισκέπτη με τα καλοδιατηρημένα τείχη της και την πολύβουη αγορά της ενώ ο επόμενος σταθμος μας το ΠΡΟΚΟΠΙ όπου σε μια κατανυκτική επίσκεψη θα γνωρίσουμε τον μέρος που πέρασε τον  σεπτο του βίο ο ΑΓΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Ο ΡΩΣΟΣ.Το βράδυ επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Δείπνο. Διανυκτέρευση.
6η ΜΕΡΑ: ΚΑΠΠΑΔΟΚΙΑ- ΠΡΟΥΣΑ
Πρωινό  και ξεκινάμε για την καταπράσινη ΠΡΟΥΣΑ.Αφιξη και γνωριμία με την όμορφη πόλη που σήμερα φιλοξενεί , τα Μαυσωλεία στο ύψωμα, το Ουλού Τζαμί με τους είκοσι τρούλους  ενώ  θυμίζει εντονα ρωμιοσύνη με τον τον τάφο του Καραγκιόζηκαι αλλα και ότι εχει απομείνει από την ελληνική συνοικία κοντά στη σπουδαία κλειστη αγορά των μεταξωτών.Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Δείπνο διανυκτέρευση.
7η ημέρα:ΠΡΟΥΣΑ-ΚΟΜΟΤΗΝΗ
Μετά το πρωινό μας θα αναχωρήσουμε με κατευθυνση δυτικά και με το φέρυ θα διασχίζουμε τα Δαρδανέλια   που υπήρξαν θέρετρο σπουδαιων μαχών κατά τον Α
παγκόσμιο πόλεμο   .Στη διαδρομή μας θα περάσουμε εξω από δύο γνωστές Ελληνικές πόλεις την Λάμψακο και απέναντι της την Καλλίπολη. Συνεχίζουμε προς τα σύνορα και μετά από τις τελωνειακές διαδικασίες, το βραδυ θα φτάσουμε στην ΚΟΜΟΤΗΝΗ.Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο.Διανυκτέρευση.

8η ημέρα:ΚΟΜΟΤΗΝΗ-ΑΘΗΝΑ
Μετά το πρωινό μας θα πάρουμε το δρόμο της επιστροφής  κάνοντας μια  ενδιάμεση  στάση  στην  πόλη  της  ΚΑΒΑΛΑΣ. Η διαδρομή μας συνεχίζεται για να φθάσουμε στη ΛΑΡΙΣΑ (ΕΟ)   όπου και παραμονή για γεύμα ύστερα για ΛΑΜΙΑ(ΕΟ) στάση και από εκεί για ΑΘΗΝΑ/ΠΕΙΡΑΙΑ.


Τιμή : 420,00  €  κατ άτομο σε δίκλινο δωμάτιο
Τιμή : 520,00  € μονόκλινο

Περιλαμβάνονται:
Μετάβαση και επιστροφή με πολυτελές πούλμαν,5 διανυκτέρευσεις σε ξενοδοχείο 4* στην Τουρκία ,5  πρωινά και 5 δείπνα,2 διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχείο 3*&4* στην Κομοτηνή με πρωινό μπουφέ,τα εισιτηρια για το φέρυ στα ΔΑΡΔΑΝΕΛΙΑ, φόρος διαμονής (άρθρο53
v.4389/16) στην Ελλάδα,ασφάλεια αστικής ευθύνης,Αρχηγός-Συνοδός, ΦΠΑ.
Δεν περιλαμβάνονται:Είσοδοι σε μουσεια,αρχαιολογικους χωρους,θεματικά πάρκα κλπ,προσωπικά έξοδα, ποτά, φιλοδωρήματα.
Ότι είναι προαιρετικό και οτι δεν αναφέρεται στα περιλαμβανόμενα.


 
Επιστροφή στο περιεχόμενο | Επιστροφή στο κύριο μενού