Ταξιδιωτικό Πρακτορείο - Vrakas Travel

Αναζήτηση
Μετάβαση στο περιεχόμενο

Κύριο Μενού

ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ 5ΗΜ 2020

ΠΟΛΥΗΜΕΡΑ 2020 > ΕΠΤΑΝΗΣΑ                           ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ-ΙΘΑΚΗ
                            5 ημέρες  

                 
                                                 
                                        

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ
από 210€ με ημιδιατροφή


Αναχωρήσεις

Ιούλιος: 20,27/07 Αύγουστος: 12,17,24,31/08  Σεπτέμβριος:  07,14/09


1η μέρα: Αναχώρηση 7:
30 π.μ. από ΠΕΙΡΑΙΑ 07:50 π.μ. από  ΑΘΗΝΑ  για  ΙΣΘΜΟ  στάση.  Κατόπιν  για  ΚΥΛΛΗΝΗ επιβίβαση στο φέρυ για ΠΟΡΟ, άφιξη, παραμονή,  μπάνιο,  γεύμα.  Εν  συνεχεία  για  ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ  επίσκεψη στην εκκλησία της Παναγίας της Φιδούσας που πήρε το όνομα της από τα φίδια που κάποτε κύκλωσαν τη Μονή και έτρεψαν σε φυγή πειρατές που είχαν αποβιβαστεί στο νησί και είχαν σκοπό να το λεηλατήσουν.Εν συνεχεία για ΑΡΓΟΣΤΟΛΙ επιβίβαση στο φεριμπότ για ΛΗΞΟΥΡΙ - ΚΟΥΝΟΠΕΤΡΑ(έξοδα ατομικά) τακτοποίηση στο ξενοδοχείο « IONIAN SEA HOTEL VILLAS » 4**** . Δείπνο. Διανυκτέρευση.
2η μέρα: Μετά το πρωινό αναχώρηση για το Μοναστήρι του ΑΓ. ΓΕΡΑΣΙΜΟΥ που είναι ο πολιούχος του νησιού και φυλάσσεται το σκήνωμά του, επίσκεψη. Κατόπιν για το Σπήλαιο της ΔΡΟΓΚΑΡΑΤΗΣ στάση. Στην συνέχεια θα επισκεφτούμε το Λιμνοσπήλαιο της ΜΕΛΙΣΣΑΝΗΣ. Συνεχίζουμε για την παραλία της ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ παραμονή για μπάνιο και φτάνουμε στο παραλιακό χωριό ΑΓ.ΕΥΦΗΜΙΑ για το φαγητό μας. Συνεχίζοντας την διαδρομή μας και εφόσον κάνουμε μια στάση καθ’ οδόν για φωτογραφίες με φόντο την γνωστή παραλία του ΜΥΡΤΟΥ θα καταλήξουμε στο ΛΗΞΟΥΡΙ για περίπατο και καφέ.. Επιστροφή το απόγευμα στο ξενοδοχείο μας. Δείπνο. Διανυκτέρευση.
3η  μέρα: Μετά το πρωινό αναχώρηση για την ΑΓΙΑ ΕΥΦΗΜΙΑ, παραμονή, μπάνιο, γεύμα. (Προαιρετικά) όσοι θέλουν μπορούν να κάνουν μια ημερήσια κρουαζιέρα στην γειτονική ΙΘΑΚΗ, την πατρίδα του Οδυσσέα.Συνεχίζουμε για το ξενοδοχείο μας. Δείπνο. Διανυκτέρευση.
4η  μέρα:  Μετά το πρωινό θα επισκεφτούμε την πόλη του ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ , εκεί θα δούμε και τις ΚΑΤΑΒΟΘΡΕΣ, το μοναδικό γεωλογικό φαινόμενο του νησιού. Εν συνεχεία για το κοσμοπολίτικο ΦΙΣΚΑΡΔΟ, ένα πανέμορφο παραδοσιακό χωριό με το γραφικό λιμανάκι, παραμονή, γεύμα. Επιστροφή αργά το απόγευμα στο ξενοδοχείο μας. (Κατά τη διάρκεια της διαδρομής μας θα περάσουμε πάνω από την γραφική ΑΣΣΟ και την γνωστή παραλία του ΜΥΡΤΟΥ θαυμάζοντας το ηλιοβασίλεμα). Δείπνο. Διανυκτέρευση.
5η μέρα: Μετά το πρωινό αναχωρούμε για την Μονή του ΑΓ. ΑΝΔΡΕΑ που φυλάσσεται το πόδι του Αγίου. Συνεχίζουμε για την όμορφη παραλία της ΣΚΑΛΑΣ παραμονή, μπάνιο. Κατόπιν για ΠΟΡΟ γεύμα και επιβίβαση το μεσημέρι στο καράβι για ΚΥΛΛΗΝΗ - ΠΑΤΡΑ - ΙΣΘΜΟ στάση. ΟΜΟΝΟΙΑ - ΠΕΙΡΑΙΑ.


Αναχωρήσεις  Ιουλίου:

Έκπτωση
early booking για κρατησεις εώς 30/6  με προκαταβολή 50%,
μετά την συγκεκριμένη ημερομηνία θα υπάρξει αύξηση 20€

Τιμή :  230,00 €  κατ ατομο στο δικλινο

Τιμή :  330,00 €  μονόκλινο  

Αναχωρήσεις  Αυγούστου:

Έκπτωση
early booking για κρατησεις εώς 15/7  με προκαταβολή 50%,
μετά την συγκεκριμένη ημερομηνία θα υπάρξει αύξηση 40€

Τιμή :  250,00 €  κατ ατομο στο δικλινο

Τιμή :  350,00 €  μονόκλινο  

Αναχωρήσεις  Σεπτεμβρίου

Έκπτωση
early booking για κρατησεις εώς 13/8  με προκαταβολή 50%,
μετά την συγκεκριμένη ημερομηνία θα υπάρξει αύξηση 20€

Τιμή :  210,00 €  κατ ατομο στο δικλινο

Τιμή :  310,00 €  μονόκλινο   


Περιλαμβάνονται:Μετάβαση και επιστροφή με πολυτελές πούλμαν, 4 διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο IONIAN SEA 4* ,4 πρωινά μπουφέ ,4 δείπνα,εισιτήρια φέρρυ ΚΥΛΛΗΝΗ-ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ,φόρος διαμονής ,   (άρθρο53 – v.4389/16) αρχηγός συνοδός ,Ασφάλεια αστικής  & επαγγελματικής  ευθύνης, φπα.Η έγγραφη  στις εκδρομές του γραφείου μας συνεπάγεται την αποδοχή των γενικών όρων συμμετοχής    (εδώ) και την υπογραφή της σύμβασης ταξιδίου
 
Επιστροφή στο περιεχόμενο | Επιστροφή στο κύριο μενού