Ταξιδιωτικό Πρακτορείο - Vrakas Travel

Αναζήτηση
Μετάβαση στο περιεχόμενο

Κύριο Μενού

ΚΑΣΤΟΡΙΑ 2019

ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2019

29/11-01/12/19                                                                                                        3 ΗΜΕΡΕΣ
ΚΑΣΤΟΡΙΑ-ΠΡΕΣΠΕΣ-ΦΛΩΡΙΝΑ
ΠΑΝΑΓΙΑ  ΜΑΥΡΙΩΤΙΣΣΑ
ΝΥΜΦΑΙΟ-  ΑΓ.ΑΧΙΛΛΕΙΟΣ
ΣΠΗΛΑΙΟ ΔΡΑΚΟΥ-ΑΓ.ΓΕΡΜΑΝΟΣ

από  98€
με ημιδιατροφή!!
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ:Αναχώρηση στις 07: 00  από ΠΕΙΡΑΙΑ  07:20   από  ΑΘΗΝΑ, μικρή στάση στην περιοχή της ΛΑΜΙΑΣ. Aκολούθως μέσω Δομοκού - Καρδίτσας Τρικάλων,  φθάνουμε   στην  ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ. Στάση, γεύμα  προαιρετικά  και  από εκεί  συνεχίζουμε και αφου περάσουμε έξω απο τα ΓΡΕΒΕΝΑ άφιξη στη ΚΑΣΤΟΡΙΑ.Πρώτη γνωριμία με την όμορφη πόλη  της Δ.Μακεδονίας όπου θα γνωρίσουμε την ιστορική Μονή ΜΑΥΡΙΩΤΙΣΣΑΣ και στη συνέχεια  το ΣΠΗΛΑΙΟ ΤΟΥ ΔΡΑΚΟΥ που σύμφωνα με το μύθο φύλαγε άγρυπνος το χρυσορυχείο στο εσωτερικό του .Κατόπιν  αναχώρηση για το ξενοδοχείο μας,τακτοποίηση ,δείπνο.Διανυκτέρευση
ΣΑΒΒΑΤΟ:  Πρωινό και μια όμορφη εκδρομή ξεκινάει με αρχικό προορισμό μας
έναν απο τους πιο χαρακτηριστικούς πετρόκτιστους αλπικούς οικισμούς της Μακεδονίας ,το όμορφο ΝΥΜΦΑΙΟ  που δεσπόζει σε υψόμετρο 1350μ στο όρος Βίτσι  και φιλοξενει το Περιβαλλοντικό κέντρο προστασίας καφέ αρκούδας  «Αρκτούρος».Στη συνέχεια και διασχίζοντας τις περιοχές ΦΛΩΡΙΝΑ,ΒΙΓΛΑ,ΠΙΣΟΔΕΡΙ  επίσκεψη στον ΑΓΙΟ ΓΕΡΜΑΝΟ, κεφαλοχώρι με πέτρινα αρχοντικά, σε υψόμετρο 1.100 μέτρα στο όρος Βαρνούντα όπου θα δούμε τον ομώνυμο ναό με τις υπέροχες τοιχογραφίες του 11ου αιώνα. Κατόπιν για  τον Εθνικό Δρυμό Μικρής & Μεγάλης Πρέσπας  ,γνωστό για τη πλούσια πανίδα και χλωρίδα και από εκεί για το ακριτικό -στα σύνορα με την Αλβανία -παραλίμνιο χωριό των ΨΑΡΑΔΩΝ  όπου και θα γευματίσουμε.Επιστροφή το απόγευμα με συντομη στάση στη νησιδα ΑΓ.ΑΧΙΛΛΕΙΟΣ και από εκει για το ξενοδοχείο μας.Δείπνο.Διανυκτέρευση.
ΚΥΡΙΑΚΗ: Μετά το πρωινό μας αναχωρούμε για την πόλη της ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ  όπου θα περιηγηθούμε στο ιστορικό της κέντρο
και θα υπάρξει  χρόνος ελεύθερος   για τα ψώνια μας στα φημισμένα καταστήματα γουναρικών.Κατόπιν θα πάρουμε το δρόμο της επιστροφής με ενδιάμεση σταση στη περιοχη ΚΑΛΑΜΠΑΚΑΣ για γεύμα και στη συνέχεια με ενδιάμεση  στάση στη περιοχή της ΛΑΜΙΑΣ θα επιστρέψουμε  σε ΑΘΗΝΑ και ΠΕΙΡΑΙΑ.

Τιμή :   98,00 € κατ΄άτομο στο δίκλινο
Τιμή : 140,00€ μονόκλινο

Η παραπάνω τιμή αφορά κρατήσεις Early booking με προκαταβολή 50% εώς 01/10
Μετά τη συγκεκριμένη ημερομηνία θα υπάρξει προσαύξηση 20€.


Περιλαμβάνονται:
Μετάβαση και επιστροφή με πολυτελές πούλμαν, 2 διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχείο 3* , 2 πρωινά μπουφέ  και  2  δείπνα, φόρος διαμονής ,αρχηγός/συνοδός,Ασφάλεια αστικής & επαγγελματικής ευθύνης,Φπα.
 
Επιστροφή στο περιεχόμενο | Επιστροφή στο κύριο μενού