Ταξιδιωτικό Πρακτορείο - Vrakas Travel

Αναζήτηση
Μετάβαση στο περιεχόμενο

Κύριο Μενού

ΖΑΚΥΝΘΟΣ 2020

ΠΟΛΥΗΜΕΡΑ 2020 > ΕΠΤΑΝΗΣΑ

                                                                                                                           

                                                                          ΓΥΡΟΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ

                                                                 5 ημέρες Οδική εκδρομή
                                                              
                                                                 Αναχωρήσεις:

                                                                20,27/07       12,17,24,31/08                                        


                      


                                               Οικονομική υπερπροσφορά

στο πολυτελές Diana Palace 4*


                                    

1ή μέρα: Αναχώρηση  07:00  π.μ.  από ΠΕΙΡΑΙΑ και 07:20 από ΑΘΗΝΑ για ΙΣΘΜΟ στάση. Εν συνεχεία για ΠΑΤΡΑ ,ΚΥΛΛΗΝΗ επιβίβαση στο καράβι για ΖΑΚΥΝΘΟ.Αφιξη στην όμορφη πόλη και χρόνος ελεύθερος για μπάνιο και γεύμα.Κατόπιν τακτοποίηση στο πολυτελές ξενοδοχείο μας Diana Palace 4* και στη συνέχεια δείπνο.Διανυκτέρευση.

2ή μέρα: Πρόγευμα και αναχώρηση για να  επιστρεφθούμε τον λόφο του Στράνη εκεί όπου ο Διονύσιος Σολωμός ενεπνεύσθει τον ύμνο στην ελευθερία . Εν συνεχεία για το πανέμορφο προάστιο Μποχαλη με την πανοραμική θέα ολόκληρης της πόλης της Ζακύνθου όπου θα επισκεφτούμε την εκκλησία της Χρυσοπηγής και το ερειπωμένο Βενετσιάνικο κάστρο.Κατόπιν για την αμμουδερή παραλία ΛΑΓΑΝΑ παραμονή για μπάνιο και γεύμα .Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας και χρόνος ελεύθερος.Δείπνο.Διανυκτέρευση.
3ή μέρα: Μετά το πρωινό αναχώρηση για το χωριό ΜΑΧΑΙΡΑΔΟ  για επίσκεψη στην εκκλησία της ΑΓ. ΜΑΥΡΑΣ. Αναχώρηση για τα χωριά ΑΓ. ΛΕΩΝ - ΕΞΩ ΧΩΡΑ - ΜΑΡΙΕΣ - ΑΝΑΦΩΝΗΤΡΙΑ  και στάση για να επισκεφτούμε τη Μονή όπου είχε διαγει τον μοναστικό του βίο ο Αγ. Διονύσιος. Κατόπιν για  ΒΟΛΙΜΕΣ και την παραλία του ΑΓ. ΝΙΚΟΛΑΟΥ όπου και παραμονή για μπάνιο και γεύμα. (Προαιρετική επίσκεψη στις ΓΑΛΑΖΙΕΣ ΣΠΗΛΙΕΣ). Το απόγευμα επιστροφή στο ξενοδοχείο .Δείπνο .Διανυκτέρευση.
4ή μέρα: Μετά το πρωινό αναχώρηση για την ΛΙΜΝΗ ΚΕΡΙΟΥ παραμονή στον  μοναδικό για τον ελλαδικό χώρο υγροβιότοπο ο οποίος παρουσιάζει ιδιαίτερο επιστημονικό ενδιαφέρον και στη συνέχεια στην όμορφη ΠΑΡΑΛΙΑ ΚΕΡΙΟΥ η οποία συνδυάζει άμμο και βότσαλο όπου θα έχουμε παραμονή για μπάνιο και γεύμα. Όσοι επιθυμούν μπορούν προαιρετικά να κάνουν βόλτα με τα καραβάκια στις Σπηλιές Κεριού και στο Μαραθωνήσι για να δούνε την CARETTA - CARETTA. Το απόγευμα επιστροφή στην πόλη της Ζακυνθου για τον απογευματινό μας καφέ και στη συνέχεια για το ξενοδοχείο μας.Δείπνο.Διανυκτέρευση.
5ή μέρα: Μετά το πρωινό θα έχουμε μια τελευταία γνωριμία με την πόλη της Ζακύνθου και χρόνο ελευθερο για όσους επιθυμουν να επισκεφτούν την εκκλησία του ΑΓ. ΔΙΟΝΥΣΙΟΥ η το Μουσείο Σολωμού και Επιφανών Ζακυνθίων αλλά και να περιδιαβούν τα γραφικά λιθόστρωτα δρομάκια  με  τα καταστήματα αναμνηστικών ειδών. Εν συνεχεία αποχαιρετώντας την όμορφη ΖΑΚΥΝΘΟ  θα επιβιβαστούμε στο φέρι για ΚΥΛΛΗΝΗ και μέσω ΙΣΘΜΟΥ θα επιστρέψουμε σε ΑΘΗΝΑ/ΠΕΙΡΑΙΑ.

Τιμή :  23
0,00 €  κατ ατομο στο δικλινο δωμάτιο    *
Τιμή :  330,00 €  μονόκλινο  


Η παραπάνω τιμή αφορά κρατήσεις Early booking με προκαταβολή 50% εώς 25/6.
Μετά τη συγκεκριμένη ημερομηνία θα υπάρξει προσαύξηση  40€.

Περιλαμβάνονται:Μετάβαση και επιστροφή με πολυτελές πούλμαν, 4 διανυκτερεύσεις στο  πολυτελές ξενοδοχείο    DIANA PALACE 4* στην περιοχή Αργάσσι, 4 πρωινά μπουφέ , 4 δείπνα σε μπουφέ,εισιτήρια φέρρυ,φόρος διαμονής ,   (άρθρο53 – v.4389/16) αρχηγός συνοδός ,Ασφάλεια αστικής  & επαγγελματικής  ευθύνης, φπα.Η έγγραφη  στις εκδρομές του γραφείου μας συνεπάγεται την αποδοχή των γενικών όρων συμμετοχής   (εδώ) και την υπογραφή της σύμβασης ταξιδίου


 
Επιστροφή στο περιεχόμενο | Επιστροφή στο κύριο μενού