Ταξιδιωτικό Πρακτορείο - Vrakas Travel

Αναζήτηση
Μετάβαση στο περιεχόμενο

Κύριο Μενού

ΕΥΗΝΟΣ 20

ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2020

                                                                                                                          
                                                                                                                         ΠΟΤΑΜΟΣ ΕΥΗΝΟΣ- ΠΕΛΑΓΟΣ ΑΙΤΩΛΙΑΣ &ΑΛΠΙΚΗ ΕΥΡΥΤΑΝΙΑ
ΧΑΝΙ ΜΠΑΝΙΑ-ΛΙΜΝΗ ΤΡΙΧΩΝΙΔΑΣ-ΘΕΡΜΟ-ΠΕΤΡΟΧΩΡΙ
ΜΟΝΗ ΚΟΣΜΑ ΑΙΤΩΛΟΥ -ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ-ΜΟΝΗ ΠΡΟΥΣΣΟΥ


10-11/10/20           


                            14-15/11 /20


28-29/11/20
           

ΣΑΒΒΑΤΟ: Αναχώρηση 07:30πμ. από Πειραιά 07: 50 από ΑΘΗΝΑ για ΙΣΘΜΟ στάση και από εκεί μέσω της γέφυρας ΡΙΟΥ για ΝΑΥΠΑΚΤΟ για να ανηφορίσουμε προς το ΧΑΝΙ ΜΠΑΝΙΑ. Συντομη στάση στις εγκαταστάσεις rafting που βρίσκονται σε καταπράσινη περιοχή με πλατάνια και όμορφη θέα στον ποταμό ΕΥΗΝΟ Συνεχίζοντας την όμορφη διαδρομή θα οδηγηθούμε στη ΛΙΜΝΗ ΤΡΙΧΩΝΙΔΑΣ η οποία αποτελεί τη μεγαλύτερη της χώρας μας και προσφέρει στον επισκέπτη ένα τοπίο γεμάτο χρώματα και φυσικές ομορφιές. Η διαδρομή μας συνεχίζεται μέσω γραφικών παραλίμνιων χωριών και μας οδηγεί στην μονή του Πατροκοσμά του Αιτωλού όπου βρίσκεται και η εκκλησία της ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ με αναπαράσταση του «κρυφού σχολειού» με κέρινα ομοιώματα που αναπαριστούν τον τρόπο που ο Πατροκοσμάς κράτησε με τη διδασκαλία του ζωντανή την ελληνική γλώσσα στη  περιοχή τα δύσκολα χρόνια της Τουρκοκρατίας. Εν συνεχεία για το γραφικό χωριό ΠΕΤΡΟΧΩΡΙ που βρίσκεται στις παρυφές του Παναιτωλικού όρους με μοναδική θέα στην Λιμνη όπου θα εχουμε και παραμονή για γεύμα. Στη συνεχεια για το παραδοσιακο ξενοδοχείο μας στη περιοχή του ΘΕΡΜΟΥ. Δείπνο. Διανυκτέρευση.
ΚΥΡΙΑΚΗ: Μετά το πρωινό θα ακολουθήσουμε γραφική διαδρομή ανεβαίνοντας το ψηλότερο βουνό της Αιτωλοακαρνανίας το Παναιτωλικό Όρος και περνώντας τα χώρια ΤΑΞΙΑΡΧΗΣ και ΚΑΛΛΙΘΕΑ εισερχόμαστε στο νομό
Ευρυτανίας για να καταλήξουμε στο χωριό ΠΡΟΥΣΟΣ όπου θα επισκεφθούμε το ιστορικό(10οςαι. .) Μοναστήρι της ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΠΡΟΥΣΙΩΤΙΣΣΑΣ που είναι χτισμένο σε πλαγιά απόκρημνου βράχου από τους μοναχους Διονύσιο και Τιμόθεο και φιλοξένησε τη θαυματουργη εικόνα της Παναγίας έργο του Ευαγγελιστή Λουκά κατά την διάρκεια της εικονομαχίας στο Βυζάντιο. Μετά το προσκύνημα μας μέσω εξαιρετικής διαδρομής κατά μήκος του Καρπενησίώτη ποταμού θα κάνουμε στάση στο όμορφο ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ το οποίο ειναι χτισμένο  στις καταπράσινες πλαγιές του Βελουχίου Κατόπιν θα πάρουμε το δρόμο της επιστροφής με ενδιάμεση καθοδόν στάση για ΑΘΗΝΑ/Πειραιά.

Τιμή 75,00 € κατ’ άτομο σε δίκλινο δωμάτιο
Τιμή 90,00 € μονόκλινο

Περιλαμβάνονται:
 Μετάβαση και επιστροφή με πολυτελές πούλμαν, 1 διανυκτέρευση στο παραδοσιακο ξενοδοχείο
ΘΕΡΜΙΟΣ ΑΠΟΛΛΩΝ 3 * με πανοραμική θέα της περιοχής, 1 πρωινό μπουφέ και 1 δείπνο, φόρος διαμονής (άρθρο53- v. 4389/16), Αρχηγός-Συνοδός, Ασφάλεια αστικής & επαγγελματικής ευθύνης, ΦΠΑ.

Η έγγραφη  στις εκδρομές του γραφείου μας συνεπάγεται την αποδοχή των γενικών όρων συμμετοχής    (εδώ) και την υπογραφή της σύμβασης ταξιδίου.


 
Επιστροφή στο περιεχόμενο | Επιστροφή στο κύριο μενού