Ταξιδιωτικό Πρακτορείο - Vrakas Travel

Αναζήτηση
Μετάβαση στο περιεχόμενο

Κύριο Μενού

ΣΚΥΡΟΣ 2020 4ΗΜ

ΠΟΛΥΗΜΕΡΑ 2020 >

26-29/07/20            4 ΗΜΕΡΕΣ   
Σκύρος
Η Ανεµόεσσα νεράιδα


1η ημέρα:Αναχώρηση 05:40 από ΠΕΙΡΑΙΑ 06:00 από ΑΘΗΝΑ για ΧΑΛΚΙΔΑ  στάση, κατόπιν για παραλία ΚΥΜΗΣ ,χρόνος για γεύμα και στη συνεχεια επιβίβαση στο φερριμπότ  και μετάβαση στη ΛΙΝΑΡΙΑ. Άφιξη στο γραφικό λιμάνι της ΣΚΥΡΟΥ και απο εκεί για το ξενοδοχείο μας.Τακτοποίηση και χρόνος ελεύθερος για το πρώτο μπάνιο μας στην κοντινη παραλία ή στην πισίνα του ξενοδοχείου μας.Το βράδυ θα δειπνήσουμε με τοπικές γεύσεις.  Διανυκτέρευση.
2η ημέρα:Μετά το πρωινό θα ξεκινήσουμε να γνωρίσουμε καλύτερα την πρωτεύουσα του νησιού,τα η ΣΚΥΡΟ. Θα δούμε το πετρόχτιστο θέατρο ΦΑΛΤΑΪΤΣ, το Αρχαιολογικό Μουσείο, τα Σκυριανά σπίτια και το Καστρομονάστηρο  του ΑΓ.ΓΕΩΡΓΙΟΥ μέσα στο κάστρο με αξιόλογες αγιογραφίες. Στη συνέχεια για τη βόρεια πλευρά του νησιού περνώντας από   ΠΕΥΚΟ θα καταλήξουμε στη παραλία ΜΑΓΑΖΙΑ για μπάνιο και  γεύμα. Επιστροφή στο ξενοδοχείο.Το απόγευμα ελεύθερο και το βράδυ δείπνο με πιάτα της Σκυριανής κουζίνας. Διανυκτέρευση.

3η ημέρα:Μετά το πρωινό  ξεκινάμε με κατευθυνση τη Βόρεια Σκύρο γνωστή για την πλούσια βλάστηση της και τα  πυκνά πευκοδάση που  συνορεύουν με τις πεντακαθαρες ακτές και περιβάλλονται απο τα χαρακτηριστικά άσπρα  σπιτάκια  σε μια  γαλήνια ατμόσφαιρα  της σκυριανής υπαίθρου.Επίσκεψη στην  γραφική  ΑΤΣΙΤΣΑ ,καταπράσινη και παραδοσιακή θα μας εντυπωσιάσει όπου  και θα παραμείνουμε για το μπάνιο και το γεύμα μας.Το απόγευμα θα επιστρέψουμε στο ξενοδοχείο μας και θα υπάρξει χρόνος για ξεκούραση η για μια προαιρετική βόλτα στην Χώρα.Δείπνο. Διανυκτέρευση.

4η ημέρα:Μετά το πρωινό χρόνος ελεύθερος για τις τελευταίες αγορές μας και βόλτες μας στο νησί αλλά και για να δοκιμάσουμε τα πεντανόστιμα Σκυριανά γλυκά.Κατόπιν αναχώρηση για  ΛΙΝΑΡΙΑ γεύμα και επιβίβαση στο φέρριμπότ για ΚΥΜΗ. Άφιξη και αναχώρηση για ΕΡΕΤΡΕΙΑ στάση και από εκεί για ΑΘΗΝΑ/ΠΕΙΡΑΙΑ.


Τιμή : 1
95,00  € κατ’ άτομο σε δίκλινο δωμάτιο
Τιμή : 2
70,00 € σε μονόκλινο

Περιλαμβάνονται:
Μετάβαση και επιστροφή με πολυτελές πούλμαν, 3 διανυκτερέυσεις στο ξενοδοχείο SKYROS PALACE 4* , 3 πρωινά +3 δείπνα σε πλούσιο μπουφέ, δωρεάν κρασί,αναψυκτικά  και μπύρα με τα δείπνα, τα εισιτήρια των φέρρι μπότ, φόρο διαμονής (άρθρο53 –v.4389/16),αρχηγός/συνοδός,Φπα.


Η έγγραφη  στις εκδρομές του γραφείου μας συνεπάγεται την αποδοχή των γενικών όρων συμμετοχής   (εδώ) και την υπογραφή της σύμβασης ταξιδίου
________________________________________________________________________________________________________________________________


 
Επιστροφή στο περιεχόμενο | Επιστροφή στο κύριο μενού