Ταξιδιωτικό Πρακτορείο - Vrakas Travel

Αναζήτηση
Μετάβαση στο περιεχόμενο

Κύριο Μενού

ΤΗΝΟΣ 2ΗΜ

ΠΟΛΥΗΜΕΡΑ 2020 > 3-2 > 3-2


Διήμερη εκδρομή:

Ημερομηνίες 2020


27-28/06
01-02/08
29-30/08
26-27/09

ΤΗΝΟΣ
ΤΟ ΝΗΣΙ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΟΧΑΡΗΣ


1
η ημέρα:Αναχώρηση 05:45 από ΠΕΙΡΑΙΑ και 06:00 από ΑΘΗΝΑ  για το λιμάνι της  ΡΑΦΗΝΑΣ επιβίβαση στο πλοίο και αναχώρηση για ΤΗΝΟ. Αφιξη και ελεύθερος χρόνος για προσκύνημα στην Παναγία.Κατόπιν για τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.
2η ημέρα: Μετά το πρωινό ξεκινάμε το γύρο του νησιού με επισκεψη στον παραδοσιακό οικισμό του ΠΑΝΟΡΜΟΥ(ΠΥΡΓΟΣ) πατριδα πολλών καλλιτεχνών(Λύτρας,Χαλεπάς) και με ιδιαίτερη παράδοση στην μαρμαροτεχνία.Στη συνέχεια στην ομώνυμη παραλία όπου και παραμονή για γεύμα.Επόμενος σταθμός μας το όμορφο χωριο ΒΩΛΑΞ  και από εκει για το σημαντικο ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ της ΑΓΙΑΣ ΠΕΛΑΓΙΑΣ που ιδρύθηκε, κατά την παράδοση, το 10ο αιώνα.χρόνος ελεύθερος για προσκυνημα στην εκκλησία της Παναγίας αλλά και για περιήγηση στη γραφική Χώρα και στη συνέχεια  συγκεντρωση στο λιμάνι για αναχώρηση στις για ΡΑΦΗΝΑ και από εκει για ΑΘΗΝΑ/ ΠΕΙΡΑΙΑ.

Τιμή :
110,00  € κατ’ άτομο σε δίκλινο/τρίκλινο δωμάτιο
Τιμή : 1
30,00 € σε μονόκλινο

Περιλαμβάνονται:
Μεταφορές με πολυτελές πούλμαν,εισιτήρια επιβατών Ραφηνα – Τήνος – Ραφηνα σε οικονομική  θεση ,1 διανυκτέρευση σε επιλεγμένο ξενοδοχείο  στη Τήνο,1πρωινό μπουφέ ,αρχηγός/συνοδός,Φπα.

Η έγγραφη  στις εκδρομές του γραφείου μας συνεπάγεται την αποδοχή των γενικών όρων συμμετοχής    (εδώ) και την υπογραφή της σύμβασης ταξιδίου
 
Επιστροφή στο περιεχόμενο | Επιστροφή στο κύριο μενού