Ταξιδιωτικό Πρακτορείο - Vrakas Travel

Αναζήτηση
Μετάβαση στο περιεχόμενο

Κύριο Μενού

ΣΥΡΟΣ 3ΗΜ 20

ΠΟΛΥΗΜΕΡΑ 2020 >11-13/09/20                               3 ημέρες
3ήμερο

στην Αρχόντισσα

των Κυκλάδων   1η ημέρα: Συγκέντρωση στις 6.30 π.μ. στο λιμάνι του ΠΕΙΡΑΙΑ. Τακτοποίηση στο πλοίο και απόπλους για ΣΥΡΟ. 'Αφιξη και αναχώρηση για το ξενοδοχείο μας στο ΓΑΛΗΣΣΑ, ένα από τα ωραιότερα θέρετρα του νησιού. Χρόνος ελεύθερος για βόλτα ή κολύμπι στην όμορφη παραλία του ξενοδοχείου, δείπνο , διανυκτέρευση.

2η ημέρα: Πρωινό και σήμερα θα πραγματοποίησουμε τον γύρο του νησιού ξεκινώντας νότια απο τον όμορφο ΦΟΙΝΙΚΑ και την γραφικη ΠΟΣΕΙΔΩΝΙΑ ,την γνωστή και ως ΝΤΕΛΑ ΓΚΡΑΤΣΙΑ απο την περίφημη "Φραγοσυριανή" του Βαμβακάρη ,απο τις ωραιότερες περιοχές του νησιού με γραφική ακρογιαλιά, θαυμάσιες νεοκλασσικές βίλες και μεγάλους κήπους.Κατόπιν θα περάσουμε απο τον γραφικο ΜΕΓΑ ΓΥΑΛΟ και στη συνεχεια για την υπέροχη παραλία του ΑΖΟΛΙΜΝΟΥ όπου θα εχουμε χρόνο για μπάνιο και γεύμα.Το απόγευμα επιστροφή στο ξενοδοχείο μας, χρόνος ελεύθερος, δείπνο , διανυκτέρευση.
3η ημέρα:Πρωινό και αναχώρηση για   γνωριμία με την πρωτεύουσα του νησιού,  την όμορφη ΕΡΜΟΥΠΟΛΗ. Ξεκινάμε από την ορθόδοξη εκκλησία της Ανάστασης με τον εντυπωσιακό γαλάζιο τρούλο και την πανοραμική θέα στην πόλη και το Αιγαίο για να συνεχίσουμε με την ΑΝΩ ΣΥΡΟ,χτισμένη αμφιθεατρικά στο λόφο του Σαν Τζώρτζη με την ομώνυμη Καθολική Μητρόπολη του Αγιου Γεωργίου. Κατηφορίζουμε   στο ιστορικό κέντρο της πόλης  γνωστό για την μοναδική αρχιτεκτονική του στην οποία κυριαρχούν σπουδαία νεοκλασικά κτίρια και αρχοντικά που ξεκινούν από τους δύο λόφους και κατεβαίνουν ως το λιμάνι με πιο σημαντικά απο αυτά το Δημαρχείο σε σχέδια του Τσίλερ,το φημισμένο Δημοτικό Θέατρο Απόλλων, γνωστό και ως μικρογραφία της Σκάλας του Μιλάνου αλλά και την επιβλητική πλακόστρωτη πλατεία Μιαούλη με τους εντυπωσιακούς φοίνικες και με τον ομώνυμο ανδριάντα να αποτελούν τα σπουδαιότερα σημεία ενδιαφέροντος της σημερινης περιήγησης μας.Χρόνος ελεύθερος για να γευματίσουμε και για τις τελευταιες αγορές μας και και το απόγευμα επιβίβαση στο πλοίο με απόπλου στις 16.00 και  άφιξη  στις 19:45 στον Πειραιά.


11-13/09/20  Hotel Dolphin Bay 4*
Τιμή : 185,00  €  κατ άτομο σε δίκλινο δωμάτιο
Τιμή :
245,00 €  μονόκλινο


ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:Εκδρομές - μεταφορές με πολυτελές πούλμαν σύμφωνα με το πρόγραμμα,ακτοπλοϊκα εισιτήρια, ΠΕΙΡΑΙΑ- ΣΥΡΟ-ΠΕΙΡΑΙΑ,2 διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο
BENOIS 4* /DOLPHIN BAY 4* στo ΓΑΛΗΣΣΑ,2 δείπνα,2 πρωινά μπουφέ,φόρος διαμονής (άρθρο53 – v.4389/16),Αρχηγός/συνοδός,ΦΠΑ. 
Επιστροφή στο περιεχόμενο | Επιστροφή στο κύριο μενού