ΠΑΞΟΙ 3ΗΜ 2021 - Ταξιδιωτικό Πρακτορείο - Vrakas Travel

Ταξιδιωτικό Πρακτορείο - Vrakas Travel

Αναζήτηση
Μετάβαση στο περιεχόμενο

Κύριο Μενού

ΠΑΞΟΙ 3ΗΜ 2021

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ > ΕΠΤΑΝΗΣΑ


04-06/06/21                                3 ΗΜΕΡΕΣ
Τριήμερο στον μυστικιστικό Αχέροντα

και στους καταπράσινους ΠαξούςΠΑΞΟΙ-ΠΑΡΓΑ-ΣΥΒΟΤΑ – ΑΧΕΡΟΝΤΑΣ- ΠΡΕΒΕΖΑ

1η ημέρα:Αναχώρηση 07.00πμ. από ΠΕΙΡΑΙΑ 07:20 από ΑΘΗΝΑ  για ΑΚΡΑΤΑ στην ΕΟ στάση, γέφυρα ΡΙΟΥ, ΑΜΦΙΛΟΧΙΑ γεύμα και συνεχίζουμε για ΑΡΤΑ επίσκεψη στο ιστορικό γεφύρι της πόλης χτισμένο σε όμορφη τοποθεσία δίπλα στον ποταμό ΑΡΑΧΘΟ.Στη συνέχεια για παραλία ΚAΣΤΟΣΥΚΙΑ. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας το οποίο βρίσκεται δίπλα στην όμορφη παραλία της περιοχής. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

2η ημέρα:Μετά το πρωινό αναχώρηση για ΠΑΡΓΑ επιβίβαση στο βενζινόπλοιο και μετάβαση στο όμορφο νησάκι του ΙΟΝΙΟΥ,τους ΠΑΞΟΥΣ. Νησί με πλούσια βλάστηση και δαντελωτές ακρογιαλιές,παραμονή για μπάνιο και γεύμα. Αργά το απόγευμα  επιστροφή στην ΠΑΡΓΑ, παραμονή στην γραφική πόλη με το νησιώτικο χρώμα και τις ξεχωριστές φυσικές ομορφιές. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Δείπνο. Διανυκτέρευση.
3η ημέρα: Μετά το πρωινό αναχώρηση για ΣΥΒΟΤΑ,παραμονή στη παραλιακή πολιτεία και συνεχίζουμε για   ΑΜΜΟΥΔΙΑ.Προαιρετική  επιβίβαση σε βάρκες και μικρή πορεία στο ποταμό Αχέροντα . Έπειτα χρόνος για γεύμα .Εν συνεχεία για  ΑΜΦΙΛΟΧΙΑ στάση, γέφυρα ΡΙΟΥ, ΑΚΡΑΤΑ στην Εθνική Οδό στάση, και από εκεί επιστροφή σε ΑΘΗΝΑ/ΠΕΙΡΑΙΑ.


Τιμή : 150,00  € κατ΄άτομο σε  δίκλινο δωμάτιο
Τιμή :
210,00  € μονόκλινο

Περιλαμβάνονται:Μετάβαση και επιστροφή με πολυτελές  πούλμαν, 2 διανυκτερεύσεις στο  ξενοδοχείο  CLEOPATRA 3* με 2 δείπνα,2 πρωινά μπουφέτα εισιτήρια για τους ΠΑΞΟΥΣ ,φόρος διαμονής (άρθρο53 – v.4389/16),Αρχηγός/συνοδός,Φπα.


Η έγγραφη  στις εκδρομές του γραφείου μας συνεπάγεται την αποδοχή των γενικών όρων συμμετοχής  (εδώ) και την υπογραφή της σύμβασης ταξιδίου.

 
Επιστροφή στο περιεχόμενο | Επιστροφή στο κύριο μενού