Ταξιδιωτικό Πρακτορείο - Vrakas Travel

Αναζήτηση
Μετάβαση στο περιεχόμενο

Κύριο Μενού

ΜΑΝΗ ΕΛΑΦΟΝΗΣΟΣ

ΠΟΛΥΗΜΕΡΑ 2020 > 3-2 > 3-2

                                                 2 ΗΜΕΡΕΣ   

22-23/08/20
26-27/09/20
   
                                               
 2 ΗΜΕΡΕΣ      


2 ήμερο στη γή της Πέτρας
και στην πανέμορφη Ελαφόνησο


ΑΡΕΟΠΟΛΗ-ΝΕΟ ΟΙΤΥΛΟ
ΕΛΑΦΟΝΗΣΟΣ

Μπάνιο στην εκπληκτική
παραλία του Σίμου!!


    
ΣΑΒΒΑΤΟ:Αναχώρηση 07.30πμ. από ΠΕΙΡΑΙΑ 07:50 από ΑΘΗΝΑ για ΑΡΤΕΜΗΣΙΟ στάση και περνώντας έξω απο την ΣΠΑΡΤΗ θα συνεχίσουμε για την πανέμορφη και αγέρωχη ΜΑΝΗ περνώντας πάνω απο το πανεμορφο ΛΙΜΕΝΙ φωλιασμένο σε απάνεμο κολπίσκο θα καταλήξουμε στο παραθαλάσιο ΝΕΟ ΟΙΤΥΛΟ όπου και παραμονή για μπάνιο και γεύμα.Κατόπιν για επίσκεψη  στην ΑΡΕΟΠΟΛΗ ,πρωτεύουσα της Μέσα Μάνης και το πιο χαρακτηριστικό δείγμα της μανιάτικης  αρχιτεκτονικής, ένας μοναδικά καλοδιατηρημένος οικισμός με πέτρινα σοκάκια που φέρουν ζωντανά τα ίχνη της αίγλης του παρελθόντος, με επιβλητικά πυργόσπιτα, και πετρόχτιστους ξενώνες.Εν συνεχεία αναχώρηση για ΣΚΑΛΑ ΛΑΚΩΝΙΑΣ .Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας.Διανυκτέρευση.
ΚΥΡΙΑΚΗ: Μετά το πρωινό αναχώρηση για  ΠΟΥΝΤΑ, επιβίβαση στο φέρυ και πέρασμα στην ΕΛΑΦΟΝΗΣΟ. Παραμονή για μπάνιο και γεύμα  στη μαγευτική
παραλία του ΣΙΜΟΥ γνωστή για τα γαλαζοπράσινα νερά και την ψιλή χρυσή άμμο.Το μεσημέρι γεύμα στο λιμανάκι τη Χώρας και απο εκεί αναχώρηση για ΣΠΑΡΤΗ ,ΤΡΙΠΟΛΗ, ΙΣΘΜΟ στάση και από εκεί στη συνέχεια για ΑΘΗΝΑ/ ΠΕΙΡΑΙΑ.

Τιμή : 7
5,00 €  κατ άτομο σε δίκλινο δωμάτιο
Τιμή :
95,00 €  μονόκλινο

Περιλαμβάνονται:
Μετάβαση και επιστροφή με πολυτελές πούλμαν,  1 διανυκτέρευση στο ξενοδοχείο OASIS  3* με  1 πρωινό,έξοδα φέρυ, φόρος διαμονής (άρθρο53 – v.4389/16),αρχηγός/συνοδός,Φπα.

Η έγγραφη  στις εκδρομές του γραφείου μας συνεπάγεται την αποδοχή των γενικών όρων συμμετοχής   (εδώ) και την υπογραφή της σύμβασης ταξιδίου.

 
Επιστροφή στο περιεχόμενο | Επιστροφή στο κύριο μενού